داودی_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 558 عنوان دم اذانه بیایین😥😢 118 بازدید | 8 پست بچه ها میشه برام دعا کنین حداقل ی صلوات بفرستینمن واقعا خواب و خوراک ندارم از ناراحتی اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❁ ════ ❃•❃ ════ ❁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❁ ════ ❃•❃ ════ ❁ ⚘️⚘️الهم صل علیمحمد و آل محمد ⚘️⚘️اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج😭 1404/07/14 | 04:33 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2425_lena عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 394 عزیزم من تاپیک قبلی ازت پرسیدم مشکل چیه نگفتی .. از خدا میخوام به زودی زود مشکلت رو برطرف کنه و آرامش همیشگی وارد زندگیت بشه الهی آمین
مووفرفری عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 6507 در اگر بر تو ببندد مرو صبر کن آنجاز پس صبر تو رو به سر صدر نشاند و اگر بر تو ببند همه ره ها و گذر ها ره پنهان بنماید که کس آن را نداندمولانا در وصف خدا ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
داودی_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 558 عزیزم من تاپیک قبلی ازت پرسیدم مشکل چیه نگفتی .. از خدا میخوام به زودی زود مشکلت رو برطرف کنه و آرام ... مشکلم انقدر بزرگِ که گفتنش دردی رو ازم دوا نمیکنهفقط ناراحتمیمو بیشتر میکنه ترجیح میدم کمتر دربارش فکر کنم برام دعا کن حالم واقعا خوب نیس😭 ⚘️⚘️الهم صل علیمحمد و آل محمد ⚘️⚘️اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج😭
داودی_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 558 در اگر بر تو ببندد مرو صبر کن آنجاز پس صبر تو رو به سر صدر نشاند و اگر بر تو ببند همه ره ها و گذر ه ... 😥💚 ⚘️⚘️الهم صل علیمحمد و آل محمد ⚘️⚘️اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج😭
2425_lena عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 394 مشکلم انقدر بزرگِ که گفتنش دردی رو ازم دوا نمیکنهفقط ناراحتمیمو بیشتر میکنه ترجیح میدم کمتر دربارش ف ... انشاءالله مشکلت خیلی زود برطرف بشه و بیای همینجا خبر خوب بهمون بگی
داودی_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 558 انشاءالله مشکلت خیلی زود برطرف بشه و بیای همینجا خبر خوب بهمون بگی اوضاع اینقدر خرابه که فکر کنم این حس بد تا آخر عمر همراهمه ولی آدمی به امید زندس شایدم ی روزی همه چی درست شد😢💚ممنونم💚 ⚘️⚘️الهم صل علیمحمد و آل محمد ⚘️⚘️اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج😭
2425_lena عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 394 اوضاع اینقدر خرابه که فکر کنم این حس بد تا آخر عمر همراهمه ولی آدمی به امید زندس شایدم ی روزی همه چ ... عزیزجان شاید اگه مشکلت رو تعریف کنی از وحشتناک بودنش کم شهاگه اینجا راحت نیستی بیا پی وی بگو