2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی چی امروزی‌ها و ب خودش میرسه؟

چی میگی تو به تو چه ربطی داره مگه لخت شده عکس گذاشته چقدر فضول و بی ادبی اون تو اینستای خودش که محدوده کسایی که میشناسه استوری کردن اومدی عکس دختر مردمو اینجا انتشار میدی منتظر کارماش باش حق و الناس به گردنته

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

اه ولی بی حجابه

😐😐😐😐😐کجاش بی حجابه

عجب

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۱۱۱-۲۰۴۸۱۶_instagram_b2oo.jpg                                                                                                                                                      https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۱۱۱-۲۰۴۸۳۳_instagram_oxbj.jpg

مو هاش معلومه ک

عزیزم الان خیلیا همون ی تیکه پارچه هم رو سرشون نمیزارن این بنده خدا ک حجابش مشکلی نداره

میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
یعنی چی امروزی‌ها و ب خودش میرسه؟

از این دخترای کم سن جامعه س که تیپش به روزه ، مثلاً نگاه کن از مانتو کوتاه استفاده کرده اکثر دخترا اینجوری تیپ میزنن

اهل استوری و تفریح و این کارای جوانانه س

فی فی🫧و گل ها🌸
وای بابا نزن چ عیب داره مگ چرا دعوا داری

عیبی نداره به منم مربوط نیست شما که به حساب مقید اخلاق و ادابی

چرا خودت رعایت نکردی ایشون تو صفحه مجازی خودش دلش خواسته عکسشو به اشتراک گذاشته بعد خودت اومدی عکس ایشونو اینجا گذاشتی میگی دختره فلانیه چون عکسشو استوری کرده داداشم میخواسته بگیرش 

شما که اینقدر حساسین دختر آفتاب مهتاب ندیده میخواین بنظرتون نباید خودتون چهورچوب اخلاقو رعایت میکردی!

ازاین زورم اومد

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

چی میگی تو به تو چه ربطی داره مگه لخت شده عکس گذاشته چقدر فضول و بی ادبی اون تو اینستای خودش که محدو ...

شما چی میگی ۴ روزه همش عضو شدی حرفم میزنی نیومدم عکسشو پخش کنم ک دو دیقه گذاشتم ببینم از نگاه بقیه چجوری بد یا خوب راضی نبود تو اینستاش نمیزاشت والا انگار باهاش دشمنی دارم

برادرم میخواست بگیردش

اگه برای ازدواجه که باید خصوصیات اخلاقی رو بررسی کنید 

و تحقیق کنید 

با یه استوری که نمیشه نتیجه ای بدست آورد چون دختر کم سن و سالیه شاید دلش خواسته یه بار استوری بذاره

فی فی🫧و گل ها🌸