2777
2789
عنوان

سرایدارمون پررو شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1734 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دیگه چه امضاییه 😐😐😐😐

اشاره به صف بندی های آخروزمانی داره

به جز هرزه ها هیچکس زیر چترتان و پرچمتان نخواهد ماند و ما تمام پاکان جهان را، از چنگ شما بیرون می‌آوریم.▪ما با شما عالَم را قسمت می‌کنیم.▪️پاکان عالم را از شما خواهیم گرفت و شما هرزه‌های ما را از ما خواهید گرفت؛▪️هرزه های ما برای شما و پاکان عالَم برای ما. اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل، پاکی هست، بالاخره از صفوف شما خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه های ما، ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به شما خواهد پیوست. این قرار ما با شما.

بگو به خودم ربط داره

دیگه چرا بزرگش کردی

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

من نه مالکم نه مدیر ساختمونبه من ارتباطی نداره که موندن یا رفتنش

حالا بدبخت میپرسه. شاید حوصلش سر میره باهات احساس راحت تری داره میپرسه

جواب سربالا بده کم کم دیگ نمیپرسه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بیشتر توضیح بدین چی مبادله میشه؟منظور از هرزه و پاک چیه؟؟زن رو داره میگه؟

نه.منظورم خانوما نبودن.منظور طرف درست تاریخ ایستادن هست.

خیلی مهمه از الان انتخاب کنیم که طرف کی هستیم.در این صف بندی ملیت مهم نیست.

چه بسا کسانی از امت اسلام رفوزه شدند و آزادگانی از سراسر دنیا که در سمت درست تاریخ ایستادند. 

به جز هرزه ها هیچکس زیر چترتان و پرچمتان نخواهد ماند و ما تمام پاکان جهان را، از چنگ شما بیرون می‌آوریم.▪ما با شما عالَم را قسمت می‌کنیم.▪️پاکان عالم را از شما خواهیم گرفت و شما هرزه‌های ما را از ما خواهید گرفت؛▪️هرزه های ما برای شما و پاکان عالَم برای ما. اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل، پاکی هست، بالاخره از صفوف شما خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه های ما، ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به شما خواهد پیوست. این قرار ما با شما.
اره

فک نکنم کار شوهرت باشه 

اون میبینه تنهایی بخاطر همین داره فضولی بازی درمیاره سرد و سربالا جوابشو بدی ول میکنه 

اگ‌شوهرت مامورش کرده بود ازت سوال نمی‌کرد ک متوجه نشی یواشکی آمار می‌گرفت 

یا ی آمار غلط بهش بده ببین از سمت شوهرت واکنشی پیش میاد 

من یبار یکاری کردم مامانم فهمید کار زشت نبود 

بعد یمدت دیدم شوهرم تو دادگاه علیه من حرف زد اون مساله رو هم گفت فهمیدم مامانم ب خواهربزرگم گفته اون خائنه ب شوهرم خبر داده