2777
2789
عنوان

برای بچه دعا کنید دکترا نمی‌دونن چشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5233 بازدید | 245 پست
ی. چیز بگم بابای دختره بالا سرش یک چیزی میبینه نمی‌دونم ربط داره خرافاتی شده یا بهش فشار اومده توهم ...

منم حسم میگه بچه چشمی چیزی خورده

چون وقتی چشم بخوری یا....دکتر نمیتونه کاری بکنه

دکترم بری بدتر میشه که بهتر نمیشه

رو آب قرآن بخونید بدنشو بشورید ولی آب رو تو چاه فاضلاب نریزید

بقره ۴۵ روز بذارید

غروبا اسفند دود کنید تو خونه

😭چقدر ناراحت شدم

الهی سلامتی شو بدست بیاره

در کنار دکتر قرآن درمانی ام بکنید

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیاتون مشخصه فقط دارید تبلیغ میکنید

خجالت بکشید

یه بچه این وسط مریضه

داره درد میکشه

شما دارید تبلیغ میکنید

یه ذره انسانیتم خوب چیزیه

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

اره منم همون میگم باش قبلاً می‌رفت سراغ دعانویس اینا

باباش 

میگم نکنه سنگینی افتاده رو بچه

اتفاقا دکتر زانوش سوراخ کردن وزنه آویزان کردن فقط بچه اذیت شدو بدتر شد چندجاهم دکتر برده میگن از دکتر بغدادی بعیده اینکاروکرده😞

باباش میگم نکنه سنگینی افتاده رو بچهاتفاقا دکتر زانوش سوراخ کردن وزنه آویزان کردن فقط بچه اذیت شدو ب ...

تو رو خدا بگو ۴۵ روز قرآن پخش کنن تو خونه

رقیه شرعیه تو نت هست بالا سرش بگید مادرش یا باباش بخونه

کاش خدا یه نظری بهش کنه

🥺

بعضیاتون مشخصه فقط دارید تبلیغ میکنیدخجالت بکشیدیه بچه این وسط مریضهداره درد میکشهشما دارید تبلیغ می ...

اره همون .....نمیشه هم تشخیص داد دروغاشونو

من دنبال کسی می‌گشتم همچین دردی داشته باشه و کسی مداواش کرده باشه و هم التماس دعا از دوستان که دردودرمونش پیدا بشه

اره همون .....نمیشه هم تشخیص داد دروغاشونومن دنبال کسی می‌گشتم همچین دردی داشته باشه و کسی مداواش کر ...

الهی حالش خوب میشه

بزرگ میشه موفق میشه

ن خب اینا که از دکتر رفتن دست نمیکشن هر هفته و هرروز دکترن

جایی علائم و روندش رو کامل نوشتی؟  میخوام منم سرچ کنم به یه زبان دیگه

۱۲ سالشه و درد داشته و تشخیص تومور دادن عمل کردن ولی اشتباه بوده و درد و تغییرشکل اسکلت داره؟

ن خب اینا که از دکتر رفتن دست نمیکشن هر هفته و هرروز دکترن

سعید توکلی هم خیلی دکتر حاذقیه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
جایی علائم و روندش رو کامل نوشتی؟ میخوام منم سرچ کنم به یه زبان دیگه۱۲ سالشه و درد داشته و تشخیص تو ...

از اول بگم برات دخترموم میخوره با شدت زمین از سمت باسن بعد هی میگه درددارم مامانش میگ چیزی نیست خوردی زمین بخاطراونه تا چند هفته هی میگفت تا درداش بیشتر میشد چندتادکترسمت خودمون برد عکس ساده انداخت گفتن دیسک دارو دادن ولی اصلا خوب نشد درداش شبا شدت داشت و دگ می‌لنگید ک بردن یک دکتر خوب ایشون بااسکن هسته ای گفتن تومور باید عمل آر اف بشه که تو این مدت یک ماه قبل عمل کج شده بود و لگن جابجا شده بودمقداری دوباره چندتادکتر معروف و خوب بردن اونهاهم همین نظروداشتن ودراخرعمل میکنن دردش خوب میشه ولی همچنان کجی پاش بود که بعداز یک ماه دوباره دیدن کجی لگن بیشتر و بیشتر شده و درداش هم همینطور بیشتر شد والان دوباره از مردادماه تاالان درگیرن و هیچی ب هیچی الآنم باواکردرحددسشویی و حمام ازجاش بلند میشه و میگن مایع مفصلی ازبین رفته استخوانش قفل شده 

فعلا تشخیص دادن یه جور آرتوروز کودکان گرفته ک من اسمش دقیق یادم نیست ...و تاچندسال دیگه بایددردبکشع و همینجورکج بمونه تا عمل تعویض مفصل انجام بشه

جایی علائم و روندش رو کامل نوشتی؟ میخوام منم سرچ کنم به یه زبان دیگه۱۲ سالشه و درد داشته و تشخیص تو ...

و اینم میگن که ممکنه اصلا تومور نبوده باشه اصلا شاید چیز دگ هست که نمی‌دونیم چیه