2777
2789
عنوان

برای بچه دعا کنید دکترا نمی‌دونن چشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5230 بازدید | 245 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تومور تو استخونشه؟پس چرا میگی علت ندارن ؟تشخیص ندادنببریدش حرم امام رضا انشالله واسطه بشن شفا و سلام ...

خب آخه عمل کردن دگ توموری وجودنداره دکتر می‌گفت احتمالا اشتباه تشخیص دادن شاید اصلا تومورنداشته عمل شده

خب آخه عمل کردن دگ توموری وجودنداره دکتر می‌گفت احتمالا اشتباه تشخیص دادن شاید اصلا تومورنداشته عمل ...

امکان که نداره اشتباه بشه اونو بالاخره می فرسته آزمایشگاه مشخص بشه چیه 

جوابش اومده؟

عزیز تومور کجاش بوده متاستاز داده؟گریدش چند بوده دارو درمانی شروع کردن براش؟

تومور خوش خیم بود شیمی و پرتو اصلا نشد فقط  یک عمل انجام دادن درش آوردن ک‌اونم الان میگن این نوع تومور اصلا اینقدر کج نمیکنه احتمالا چیز دیگری بوده و اشتباه تشخیص توموردادن و اشتباه عمل کردن

اول گفتم تومور داره عمل کردن به مدت یک ماه خوب بود ولی بعدش بدتر شد محترم شد دردا هم بیشتر شد که با ...

دختر منم دقیقا همین جوره ولی برا اون تو پاشه یه بار عمل کردن دوباره در اومده پای بچم کامل کج شده درد داره 😭😭😭

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

تومور خوش خیم بود شیمی و پرتو اصلا نشد فقط یک عمل انجام دادن درش آوردن ک‌اونم الان میگن این نوع توم ...

تازگی ام ار آی کردین ؟ چیزی نشون نداده؟

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

اول گفتم تومور داره عمل کردن به مدت یک ماه خوب بود ولی بعدش بدتر شد محترم شد دردا هم بیشتر شد که با ...

سلام 

پروفسور قره‌داغی متخصص تومور استخوان هستند و خیلیا رو نجات دادن 

معجزه کن صبر مرا 
دختر منم دقیقا همین جوره ولی برا اون تو پاشه یه بار عمل کردن دوباره در اومده پای بچم کامل کج شده درد ...

وای عزیزم چند سالشه خدا کمکتون کنه و دخترت زود خوب بشه یعنی دوباره تومور دراومده؟ ولی اینو میگن بدنش هیچی نشون نمیده