2777
2789
عنوان

تجربه من از حاجت‌روایی سریع و‌ قطعی 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 55 پست
همین تاپیک! شاید نشونه بوده

ایشالله

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

من اصلا استارتر و میشناسم که بخوام براش ناراحت یا خوشحال باشم؟ یا مثلا اینکه شهدا کمکش کردن رو بخوام ...

عزیزم‌خوبه گفتم ممکنه خواستت ب صلاحت نبوده باشه ک وقتی این همه تلاش کردیو نرسیدی هنوز !

بعد تو صرفا چسبیدی ب همون قضیه حق الناس ؟! جالبه واقعاااا

حقیقتش کلا شخیصتت وایب خوبی ب من نمیده

لطفا دیگه ریپ نزن

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاسخی براتون ندارم. واگذار کردم به خدا.

عزیزم فازت چیه ؟!

مثلا چیو میخوای ب خدا واگذارکنی ؟

این ک گفتم دلتو بزرگ کن شادی بقیرو خراب نکن

یااین ک گفتم اگر ب خواستت نرسیدی ممکنه یا بخاطر این باشه ک حاجتت ب صلاحت نیست یا هنوز زمان درستش نرسیده یا شاید ی سری گناها حق الناس جلو حاجتتو گرفته

من نیومدم بگم توحتما بخاطر حق الناس ب خواستت نرسیدی

چندتا دلیل برات اوردم چسبیدی ب دلیل اخر

میگی شبو بخاطر این نخوابیدی !!! یعنی ندیدی نوشتم شاید خواستت ب صلاحت نیست ؟ندیدی نوشتم شاید زمان درست رسیدنت ب خواستت نرسیده ؟؟؟

خیلی شخصیت عجیبی داری

راحت هم باعث ناراحتی اسی شدی هم من 

همینجوری دل شکسته بودم حرف توهم بیشتر دلمو شکوند پس نمیبخشمت

بسلامت دیگ هم ریپ نزن

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

پاسخی براتون ندارم. واگذار کردم به خدا.

بعدام میری تاپیک میزنی

میگی من بهت توهین کردم

از تهمتی ک زدی نمیترسی ؟

من گفتم شخصیتت حس خوبی بهم نمیده

لطفا دیگه منو ریپ نزن

چون نمیخواستم با بحث کردن ببشتر همو ناراحت کنیم

بعدتومیگی من بهت توهین کردمو گفتم ریپ نزن؟

همینم نمیبخشم ک راحت تهمت میزنی

بعدام میری تاپیک میزنیمیگی من بهت توهین کردماز تهمتی ک زدی نمیترسی ؟من گفتم شخصیتت حس خوبی بهم نمیده ...

همین که شما باید من و ببخشی یا من باید شما رو ببخشم به خدا واگذار کردم. من مخاطبم کسی دیگه بود. احساسم رو با توجه به تجربه خودم گفتم. البته که ناراحت بودم و شاید با لحن خوبی با استارتر صحبت نکردم. اما خود استارتر چیزی نگفت و شما اومدی همه چیز رو سر من خراب کردی که تو شادی استارتر و بهم زدی دلت و بزرگ کن خدا به دل ادما نگاه میکنه و و و . در اخر هم هم تیر خلاص و زدی شخصیتم رو قضاوت کردی اونم بر اساس احساست. در حالیکه همه ادم هایی که من و میشناسند میدونند چقدر دلسوز و با محبت و اهل کمک و راهنمایی هستم که دیگران رو به موفقیت برسونم. که اونا راه های اشتباه من و نرن و زودتر نتیجه بگیرن. حالا یک پست به من حس بدی اومدم حسمو انتقال دادم. شاید بهتر بود سکوت میکردم اما هیچکدوم از اینا این حق رو به شما نمیده که به شخصیت من اونم بر اساس احساست بگی خوب نیست. حتی همین پیام ها که به شما هم دادم در جهت این بود که راهنماییتون کنم آدم ها رو از روی کامنت قضاوت نکنید. اما شما با گفتن این جمله که از شخصییت حس خوبی نمیگیرم و دیگه ریپلای نکن باعث ناراحتی مجدد من شدی. به نطر من هم ادامه این بحث بی فایده و چیزی جز ناراحتی بیشتر نداره. چون هم من از شما دلشکسته شدم هم شما از من.

همین که شما باید من و ببخشی یا من باید شما رو ببخشم به خدا واگذار کردم. من مخاطبم کسی دیگه بود. احسا ...

شاید منم تو شرایط مشابه اسی بودم که از حرفت ناراحت شدم...

با این حال من میبخشمت و ازت معذرت میخوام که باعث ناراحتیت شدم 

و اینکه بدون درکت میکنم که وقتی کلی تلاش کردی ولی هربار نتیجه ای نگرفتی چقدر برات دردناک بوده و حق داشتی که ناراحت شی

براهمین امیدوارم ی روزی خدا جوری برات معجزه کنه که از شدت خوشحالی سجده بریو اشک شوق بریزی🍃

واینکه ۵تا سوره یاسینم ب نیت موفقیتت میخونم 

چون میگن دعای دلشکسته مستجاب میشه 

ان شاء الله دعام درحقت بگیره ب خواستت برسی🥲🧡

خوش به حالت عزیزم من که هر کاری میکنم هیچ جوره حاجت نمیگیرم چه از قانون جذب چه از قرآن به دین اعتقاد ...

عزیزم منم مثل توعم 

از دعا و امامزاده و قرآن بگیر تا قانون جذب 

هرررکاری بگی کردم نشده حاجت روا شم 

بنظرت شهدا جواب میدن ؟

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!

گلم یه سوال داشتم 

ما تو شهرمون یدونه شهید گمنام داریم 

برم سر مزارش بعد چه اعمالی انجام بدم ؟ خودم تو ذهنم که دعای نادعلی بخونم 

شما پیشنهادی داری ؟

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!

شاید منم تو شرایط مشابه اسی بودم که از حرفت ناراحت شدم...با این حال من میبخشمت و ازت معذرت میخوام که ...

اوکی دوست عزیز. منم واقعا نمیخواستم تو این فضا باعث ناراحتی کسی بشم. ولی احتمالا ناخواسته شدم. چه شما چه استارتر محترم. به هر دوتون تبریک میگم که به خواستتون رسیدید و انشالله موفق باشید. منم خداروشکر درحال حاضر شرایط خوبی دارم و راضی هستم. فقط یک زخم کهنه بود که باز شد. ممنونم که در حقم دعا میکنی این از لطف شماست ولی واقعا احتیاجی نیست. من دیگه از شما ناراحت نیستم و اگر ناراحتتون کردم امیدوارم من رو ببخشید. این فضا اونقدر جامع نیست که چهره واقعی ادمهارو نشون بده شاید در فضای واقعی من و شما دوستهای خیلی خوبی برای هم می بودیم اما متاسفانه فصای مجازی و پیام های بدون لحن اینجا باعث آزار و ناراحتیمون شده. ممنون که پیام دادی الان حال من با پیام اخرت خیلی بهتره و  خدانگهدارت باشه