2777
2789
عنوان

بچا بیاین یکم درددل کنیم

101 بازدید | 15 پست

لطفا قضاوت نکنید من زخمی ترازین حرفام

طلاق گرفتم دوهفته میشه حال روحیم خیلی بده 

خودم خواستم جداشم گفتم همسرمو دوست ندارم الان ناراحتم گریه میکنم نمیتونم بخابم دلتنگش هستم

چرا من خودمو نمیفهمم

چرا نمیتونم از سردرگمی بیام بیرون چراانقدر داغونم

گفتم مستقل شم خونه بگیرم اما دلشو نداشتم الان اومدم بر دل بابام نشستم زن باباهم دارم هرروز داستانه خسته شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقا به همین راحتی طلاق گرفتی

سال های اول زندگیمون بهم بی محبتی کرد انگار وجود ندارم بعدش من بهش بی تفاوت شدم دلم سیاه شد ازش ولی اون خیلی خوب شد ولی خب احساس من تموم شد ذوق من تموم شد منم گفتم طلاق بگیرم بفهمم دارم چیکارمیکنم حالا ک جداشدم بدتر شد انگار خیلی حس بدی دارم

ببین حالا تو بشین غصه بخوری چیزی درست میشه

اختلاف نظر شدید داشتیم بچه هم نداریم دلمو ب چی خوش میکردم همش دلسردی ب وجود اومد اخرشم جداشدم حالا دلم براش تنگ شده دلم برای خونه ام تنگ شده😔😔

ممنون خوب فکراتو نکردی

اگ دلتنگش شدی پس دوسش داری

ازش خبر داری 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اره هرشب حرف میزنیم😭

چی میگ؟

الکی الکی زندگیتو گند زدی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙