2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضیه چرخشی چیه نشنیدم من

یه خانمی توی نی‌نی سایت تاپیک زد با شوهرش دعوا شده من نمی‌دونم حرف چی افتاده بود با هم بحث کرده بودن اعصاب شوهرش خیلی خورد شده بود درآورده بود لباسشو اینجوری جیش می‌کرده و می‌چرخیده تو خونه روی همه وسایل دستشویی کرده بود عنوان تاپیکشم این بود جیش چرخشی 😁😁😁😁😁😁😁😁

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اینا سکرته یه چیزیه بین خودمون🚬

وای 

کسی بفهمه ابرومون می‌ره 

🤣🤣🤣🤣

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
🤣🤣🤣🤣🤣 ولی غلاب نصاب سمی تر همشه

وای آره 

البته ببین در طی سال‌ها واقعاً چیزای سمی تو نی نی زیاد اومده رفته اینا بیشتر تو ذهنمون ماندگار شد 

مثلاً قضیه نارگیل خیلی واقعاً یه تایمی روی بورس بود 

خانومه چی بود مهنگار بود چی بود عکس یه خانم ترکیه‌ای رو برمی‌داشت می‌ذاشت تاپیک می‌زد به اسم خودش خانم فهمیده بود می‌خواست ازش شکایت کنه

یه خانمی توی نی‌نی سایت تاپیک زد با شوهرش دعوا شده من نمی‌دونم حرف چی افتاده بود با هم بحث کرده بودن ...

پشمامممم قدرت تخیل رو 🤣🤣😂چطوری واقعا خجالت نکشیده چنین تاپیکی رو زده هعی خدا 

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

پشمامممم قدرت تخیل رو 🤣🤣😂چطوری واقعا خجالت نکشیده چنین تاپیکی رو زده هعی خدا

وای .

نبودی کامنت هاش بخونی 

ببین قشنگ هم کامنتی که بچه‌ها می‌ذاشتن یک ساعت خنده داشتش 

خیلی سم باحالی بود 

وای .نبودی کامنت هاش بخونی ببین قشنگ هم کامنتی که بچه‌ها می‌ذاشتن یک ساعت خنده داشتش خیلی سم باحالی ...

هنوز هست یا گزارش خورد تاپیکش 😂😂؟

اره دقیقا کامنت ها اصلا یک چیز دیگه هست 

اون غلام نصاب هم من نشنیدم اصلا 

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔