2777
2789
عنوان

کیا افتادگی ابرو دارن

122 بازدید | 15 پست

چیکار کنیم ما؟ من انقد افتادس ک وقتی میکشم بالا همه جارو واضح تر میبینم 

اصن وقتی میکشم بالا ی ادم دیگه میشم 

کلی دنبالش رفتم همه عملا ریسکه واقعا جای خوبم پیدا نمیکنم 

چیکار کنم ؟

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بوتاکس بزن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوتاکس بزن

میره بالا ؟ یا خیلی جزئیه؟ 

احه سنم کمه میزنن؟ 

جای خوب پیدا نمیکنم

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

میره بالا ؟ یا خیلی جزئیه؟ احه سنم کمه میزنن؟ جای خوب پیدا نمیکنم

هر چقدر بخوای میره بالا

از ۱۸ سال به بالا ممانعت نداره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

وقتی ابروهامومیدم بالا شدید خوشگل میکشم

ی بار بوتاکس کردم

ک بره بالا کلا شدم ی ادم دیگه

ولی بعد چن ماه اثرش رفت

هزینه عملشم گرونه

دکتر هم گف عملش برا زیر ۶۰سال کلی عوراض داره

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

میخوام پولامو جمع کنم دایرکت ابرو انجام بدم اونم میگن ۱۰ساله حالا اگه اندوسکوپ باشه بیشتر

اتفاقا همین الان فهمیدم همچین چیزی هست ولی خیلی بد میره بالا 

غیر طبیعی میشه 

از وسطای ابرو میکشن بالا 

من میخوام فقط دمش بره بالا

وقتی ابروهامومیدم بالا شدید خوشگل میکشمی بار بوتاکس کردمک بره بالا کلا شدم ی ادم دیگهولی بعد چن ماه ...

عزیزم هزینه بوتاکس چقد بود؟ 

واقعا تاثیر داشت؟ 

اگه دکتر خوبم میشناسی معرفی کن 

بوس بهت💋

والا برو لیفت پیشانی، واقعا تغییر میکنی اگه شدیدهلیفت چشم و ابرو نه ها

عملو هم میترسم هم بودجشو ندارم

اتفاقا همین الان فهمیدم همچین چیزی هست ولی خیلی بد میره بالا غیر طبیعی میشه از وسطای ابرو میکشن بالا ...

نه از هرجایی که خودت بخوای میبرن

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

عزیزم هزینه بوتاکس چقد بود؟ واقعا تاثیر داشت؟ اگه دکتر خوبم میشناسی معرفی کن بوس بهت💋

۷۰۰

اره ابروم شدید رف بالا

یکمم ابروم بخاطر خشکی خط میفتاد

خطا هم بخاطر بوتاکس از بین رفتن

واینکه قبل بوتاکس ابروهاتو بده بالا

تا جایی ک ابروت میره بالا 

بوتاکس تااون اندازه ابروهاتو بالاتر میبره(اگر ابروت کم میره بالا یا اصلا نمیره بوتاکس تاثیر خاصی برات نداره)

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀