2777
2789
عنوان

مادرشوهرم مشکل روانی داره

194 بازدید | 9 پست

من باشوهرم رابطه ندارم از وقتی که بچه دار شدم چون شوهرم عرشب با ترس و استرس و نگرانی از بچه مسخوابه و همیشه مغزش در گیر و بارها گفته همش فکرم درگیر بچه اس ...بزای من خیلی عجیبه چون که ماذرش مدام نسبت به بچه بهش استرس میده و حرفهای منفی میزنه تو همه چییییز زندگیم تاثیر گذاشته این زن ....هرششششب تو دهن شوهرم اینکه مامانم گفت اگر اینکار ونکنی بچه اینجوری میشه اونجوری میشه یه روااااانی کامله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی یعنی مادرش میگه رابطه نداشته باش واسه بچه خوب نیس؟

عزیزم متوجه منظورم نشدی همسرم به شدت استرسی شده که رابطه امون تاثیر گذاشته بعضی شبها از نگرانی بهو پا میشه حرفهای مادرشو تکرار میکنه

عزیزم متوجه منظورم نشدی همسرم به شدت استرسی شده که رابطه امون تاثیر گذاشته بعضی شبها از نگرانی بهو پ ...

چرا نمیبریش دکتر؟ چرااا جلو مادرشوهرتو نمیگیری؟؟ چرا حد و مرزشو مشخص نمیکنی. میحای شوهرتو روانی کنه بچتم فردا مث خودش کنه زندکیتو نابود کنه. ی کاری کن فقط زودتررر

عزیزم متوجه منظورم نشدی همسرم به شدت استرسی شده که رابطه امون تاثیر گذاشته بعضی شبها از نگرانی بهو پ ...

اها 

خب ببین باهاش حرف بزن یا اینکه وقتی میری دکتر اونم با خودت ببر که از وضع بچه باخبر بشه بگو به دکترت که جلوش بگه که همه چی اوکیه و جای نگرانی نیس نزار اینقد استرس بکشه