2777
2789

پسره 31 سالشه زنش 40 بعد ما ی مسافرت اومدیم زنو شوهر ایرانین و منم الان ایرانم بعد شوهره خیلی گند اخلاقه همش سرسیخ میکنه عصبیم بکنه مثلا پسته گرفته تو ماشین 5 نفر بودیم دوبار در ساعتهای مختلف به همه داد به من نداد من باد کردم بعد گفتم باد نکنم زشته 3 بار بهش گفتم بهم پسته بده (مهم پسته نیست میخواستم نشون بدم دلخور نیستم) باز برداشت به همه داد به من نه بعد چپ چپ به زنش نگاه کرد. رفتیم رستوران میزه 2 تا صندلی داشت دوتا صندلی دیگه آورد برای من نیاورد. یا من چندبار ظرف شستم چون 3 بار شب خونه غذا درست کردیم بعد امشب میگه یالا دنیز ظرفارو جمع کن بشور منم گفتم تو فرهنگ ما تورکا یالا به زشت و دستوریه اگه تو فرهنگ شما خوبه یالا علی خودت بلندشو. این زنش میخواست بره مغازه منو باهاش فرستاده پلاستیکاشو کمک کردم بیاره میگه به زنش که تو چرا آوردی میدادی دنیز می‌آورد. دو دقیقه رفتم دستشویی من چون زیاد یبوست میشم بقیش تو ادامه میذارم زیاده

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

من زیاد یبوست میشم دو دقیقه نشد رفتم دستشویی هنوز بقول معروف شلوارمو پایین نکشیدم اومد درو از جاش می‌کند با در زدن منم روده درد شدم چون اومدم بیرون. اومدم بیرون داد زدم ک تو انسان نیستی؟ من تا کفش پا کردم رفتم دو دقیقه نشد میذاری ب.شاشم بری. نم یا نه. حالم بهم میخوره ازت .

موندم این چرا اینجوریه باهام زنش برگشت گفت اخلاقت گوهه گوه منم گفتم درست صحبت کن تا دهنتو تا بناگوشت جر ندادم شوهرت تو ماشین نشست وسط و با پاش پامو لمس میکرد بخاطر تو چیزی نگفتم خب

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل از خودتع با همچین آدمایی رفت و آمد میکنی

راست میگی ولی نمیدونم چه هیزم تری به اون مرده فروختم کلا اولین باره همو می‌بینیم. دوستم میگه از حسادت اینجوری برخورد میکنه چون زنش شبیه دمپایی پارس

راست میگی ولی نمیدونم چه هیزم تری به اون مرده فروختم کلا اولین باره همو می‌بینیم. دوستم میگه از حساد ...

از ترس زنشه!  

شاید فکر میکنه به تو تعارف کنه به زنش بر بخوره یا

اتفاقا بنظرم شاید حسی تو دلش هست که از واسه اینکه لو نره برعکسش عمل میکنه که مثلا بگه آره تو رو من اصلا نمیبینم 

از ترس زنشه! شاید فکر میکنه به تو تعارف کنه به زنش بر بخوره یااتفاقا بنظرم شاید حسی تو دلش هست که ا ...

جمله اخرتو دوست مشترکمونم میگه . ببخشید انقد دلم میخواد برم بغل شوهرم بعد چندین هفته 🥺 ولی باعث شد نرم

خب چرا عزیزم از حرصش فقط به شوهرت توجه کن تا بوسوزه

یجورایی داد زد سرم که چرا داد زدی به مرد غریبه گفتی چرا نمیذاری لااقل راحت بری.نم و بشاشم

من زیاد یبوست میشم دو دقیقه نشد رفتم دستشویی هنوز بقول معروف شلوارمو پایین نکشیدم اومد درو از جاش می ...

متیکه همونجا که پاشو میچسبوند بهت تو ماشین بلند بهش هشدار میدادی تا حالش جا میمومد یا بهش مفهموندی 

متیکه همونجا که پاشو میچسبوند بهت تو ماشین بلند بهش هشدار میدادی تا حالش جا میمومد یا بهش مفهموندی

مرده تو گوشیش زنای باسن گنده و جوان و خوش هیکل رو نگاه میکنه به شوخی میندازه میگه اون دختر کنار خیابون چقد قشنگه نگه دارین شماره بگیرم.و... زنش میگه داره شوخی میکنه ماهی 60 و 70 میلیون خرجم میکنه عاشقمه

ببخشید یالا چه معنی میده برای ترکا؟ البته من خودم ترکم ولی نمیدونستم میشه بگید لطفا

نوشتم که دستوری میکنه جمله رو. یالا دور مثلا.

ما ها جملاتو اینجوری میگیم. مثلا بیر دقیقه دورابیلرسیز؟