2777
2789
عنوان

سوتیییی

124 بازدید | 14 پست

سوتی هایی که سر کار دادین چیا بودن

مثلا تو موقعیت های حساس سوتی دادین

خاستگاری و سر کار و...

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اندازه موهای سرم سوتی دادم ولی یادم نیست الان

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

هیچی مثه صدای شکم توی کلاس ابرومو نبرد

منم یه بار جلو دختر خاله هام ول کردم

بعد خواستم جمعش کنم یه بحث جدید باز کردم

دختر خالم اومد گفت شنیدیم ، تلاش نکن😐😐😐😂

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

داشتم تو دانشگاه کنفرانس میدادم به اندام تناسلی اقایون گفتم لامپ ال ای دی

وای شوخی میکنی

چه ربطی داشت آخه😐😂

تو تاکسی نشسته بودم میخواستم بگم جلوی رینگ فروشی پیاده میشم اشتباهی گفتم جلوی رینگ لایت فروشی نگهدارین بنده خدا هی رفت جلوتر رسیدیم جلوی اون مغازه گفتم ممنون همینجاست🤣🤣🤣بعد که پیاده شدم فهمیدم چه سوتی ای دادم

تو تاکسی نشسته بودم میخواستم بگم جلوی رینگ فروشی پیاده میشم اشتباهی گفتم جلوی رینگ لایت فروشی نگهدار ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣