2777
2789
عنوان

زن دوست شوهرم پیام داده شاکیه

289 بازدید | 15 پست

۳ نفرم از دوستای شوهرمو ما رابطمون خیلی خوبه خانوادگی هم زیاد رفت امد داریم تقریبا دو ماهی هم میشه قرار کرده بودن هفته ای یبار یا جمع شیم بریم کافه رستوران  نوبتی حساب کنن یا بریم خونه هم. خب خیلی خوبم بود خوش میگذشت تنها کسی که تو جمع ساز مخالف میزد این خانم بود  یروز میگفت ما ۱۰ ب بعد چیزی نمیخوریم یروز میگفت اهل کافه نیستیم یروز میگفت  غذای فلانی پر چربه یسریم رفتیم فست فود لب ب هیچی نزد نشست نگاه کرد  یبارم رفتیم کباب هی گفت این نپخته این سوخته کلی ادا در اورد اخرم پاشدن رفتن این اخر هفته قرار بود بریم مسافرت همگی شوهر من گفت ب اونا نگیم چون احتمالا خانمش با جمع حال نمیکنه سبک زندگیش انگار با ما فرق داره تو رودر وایسی میمونن حالا خانمش پیام داده فلانی من چیکارتون کردم پشت سرم حرف میزدین😑 نمیدونم چی بگم واقعا بگم بس ادا در اوردی نگفتیم  دلم میخاد واقعا غیر مستقیم بگم فلانی انقد چصی امدی دیگه هم کوفت ما کردی هم خودت گفتیم نیایی هم ما راحتیم هم تو

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اون کار نداشته باش برین دهن لقو پیدا کنید

دهن لقی نشده شوهرم خودش ب شوهرش گفته فلانی بهت نگفتیم چون گفتیم شاید زنت راحت نباشه 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
حالا چجوری به گوشش رسیده که همسر شما همچین حرفی زده ؟اینم مهمه.

همسرم خودش ب شوهرش گفته فلانی دیگه بهت نگفتیم بیاین چون احساس کردیم خانمت با ما بهش خوش نمیگذره

ببخشید نظر میدم شاید طرز فکر من اشتباه باشه در کل از این جور جمعا خوشم نمیاد بنظرم بد تموم میشه اوای ...

والا تا الان بد نبوده ما هممون رسما تو این شهر غریبیم هممون خانواده هامون یشهر دیگه ان  جمع مونم خانوادگیه منتها تنها کسی که این وسط انگار حال نمیکنه بزور میاد همین خانمه

همسرم خودش ب شوهرش گفته فلانی دیگه بهت نگفتیم بیاین چون احساس کردیم خانمت با ما بهش خوش نمیگذره

اگه نکته سنج باشه خوب جواب حرفش تو حرف همسرتون هست دیگه.به هرحال حالا که متوجه شده محترمانه بهش بگین

والا تا الان بد نبوده ما هممون رسما تو این شهر غریبیم هممون خانواده هامون یشهر دیگه ان جمع مونم خان ...

میدونم چی میگی میدونی تو این جمعا حسادت هست غیبت هست نمی‌دونم چجوری بگم بودم قبلا ک میگم کلا با جمعای کاپلی اونم تو ایران حال نمیکنم چون همه خاله زنکن