2777
2789
اعظم جانم حس میکنم به زودی قراره مامان یه قند خانوم بشیامیدت به خدا رو از دست نده لطفااگر میتونی در ...

عزیزم بنظرت کدوم ماه احتنالش بیشتره؟ با دارو طبیعی میشم یا حتنا باید انتقال جنین بدم؟ دوتا سقط داشتم. خیلی حالم بده دکتر مبگه الان هنه چیز خوبه. ولی دلم  آشوبه

همه چیو درست گفتی ولی قدش متوسط نیست بلنده.. احسنت به تو دختر...لاسو یعنی با دخترا لاس میزنه؟ لاشیه؟ ...

اهان😂نه بابا

خوش خنده هستاا اجتماعیم هست ولی از اون هوسبازا نیست کلا بچه خوبیه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چیو درست گفتی ولی قدش متوسط نیست بلنده.. احسنت به تو دختر...لاسو یعنی با دخترا لاس میزنه؟ لاشیه؟ ...

لاسو خندم گرفت😅😂

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
اهان😂نه باباخوش خنده هستاا اجتماعیم هست ولی از اون هوسبازا نیست کلا بچه خوبیه

عزیزم لطفا درخواست بدم سوال بپرسم  لطفا تورو خدا ؟ 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
اعظم جانم حس میکنم به زودی قراره مامان یه قند خانوم بشیامیدت به خدا رو از دست نده لطفااگر میتونی در ...

عزیزم میشه جواب منم بدی برام خیلی مهمه ب نیت حاجتت حمد میخونم 

حس واقعی ع ا بهم چیه چش شده این چن روز

❌️لایکم نکنید لطفا❌️

قشنگای من 

خوابم میاد 🥺من وسط خونه تکونیم فردا صبح زود بیاد بیدار شم 

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

قشنگای من خوابم میاد 🥺من وسط خونه تکونیم فردا صبح زود بیاد بیدار شم

تورو خدا میشه من بپرسم بعد بخوابید فقط ۶ ۵  دقیقه بیام خصوصی لطفاااا

عزیزم بنظرت کدوم ماه احتنالش بیشتره؟ با دارو طبیعی میشم یا حتنا باید انتقال جنین بدم؟ دوتا سقط داشتم.  دکتر مبگه الان هنه چیز خوبه. ولی ترس دارم

تورو خدا میشه من بپرسم بعد بخوابید فقط ۶ ۵ دقیقه بیام خصوصی لطفاااا

بیا سریع میخوام برم

لطفا جوابم بده برات آیت الکرسی میخونمگلم من نمیشه اسمم بگماول اسم أاجی حافظ پیام میده؟برمیگرده

پیام میده ولی برگشتنش به تو بستگی داره که چطور جذبش کنی