2777
2789
عنوان

خوش به حال خانومایی که تو خونه درامد دارن من شدیدا احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 48 پست
خب از کسی پرسیدی که خودش داره انجام میده و درآمد داره؟؟؟خودت چه توانایی هایی داری که بتونی کار از خو ...

نه تو سایت و گوشی شنیدم من فقط تزریقات بلدم و در حد متوسط ارایشگری ولی چه فایده شوهرم نمیزاره بیرون خونه کار کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه تو سایت و گوشی شنیدم من فقط تزریقات بلدم و در حد متوسط ارایشگری ولی چه فایده شوهرم نمیزاره بیرون ...

خب پس وقتی اون افراد خودشون درآمد از خونه ندارن چطوری به تو میتونن بگن ؟! سوالت رو جای درست نپرسیدی عزیزم

کار توی خونه هم زیاد هست شما ولی هر کاری بخوای بکنی میگی شوهرم اجازه نمیده

وگرنه خیلی کارها رو از خونه میتونی شروع کنی 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چجوریه یعنی؟

تو این روزهای پاییز خصوصا مهر ماه زیاد پیگیر اخبار استخدامی باش خبراش اومده که تازه آزمون استخدامی میزارن برای نیروی خدماتی مدرسه منظور همون بابای مدرسه که خانم و آقا میتونن شرکت کنن حالا یا از طریق سایت جهاد دانشگاهی و یا سایت سنجش ثبت نام و آزمون برگزار میشه برای اولین بار یه سری دروس عمومی و خصوصی داره اما باید دنبال خبرش تو گوگول و سایتهای استخدامی  باشید تا اینکه دفترچه بیاد تمام اطلاعات تو دفترچه هست 

و نیروی خدماتی مدارس کمبود دارن زیاد 

می‌خوام شرکت کنم ولی منابع نمی‌دونم چیا هس

باید صبر کنید تا دفترچه بیاد همه چی اون تو نوشته شده کسی خبر نداره 

اولین بار این آزمون برگزار میشه و فقط مدرک دیپلم میتونه ثبت نام کنه 

پیگیر اخبار باشید در این یکی دوماهه گفتن آزمون تو پاییز و یا مهر باشه

خب پس وقتی اون افراد خودشون درآمد از خونه ندارن چطوری به تو میتونن بگن ؟! سوالت رو جای درست نپرسیدی ...

مثلا چه کاری؟من تو خونه شوهرم اجازه میده ولی چه کاری مثلا برای تو خونه هست؟من کارای بیرون رو گفتم شوهرم اجازه نمیده 

ارایشگری یا تزریقات که بلدم چجوری تو خونه انجام بدم؟

مثلا چه کاری؟من تو خونه شوهرم اجازه میده ولی چه کاری مثلا برای تو خونه هست؟من کارای بیرون رو گفتم شو ...

منظورم پخت و پز بود، شیرینی و کیک یا مثلا سبزی خشک کردن و ترشی و مربا و .... بود یا حتی لواشک

اینا خوب فروش میره 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

منظورم پخت و پز بود، شیرینی و کیک یا مثلا سبزی خشک کردن و ترشی و مربا و .... بود یا حتی لواشکاینا خو ...

آخه من توی یه شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم اینجا زن ها خودشون همه این کارهاشون رو انجام میدن 

شرایط اون چی هست؟برا سال های بعد بدونم شاید تونستم شوهرم راضی کنم معلمی رو قبول کنه

مدرک کارشناسی و ارشد 

باید شبانه رو بخونی سرچ کن دفترچه استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ و مطالعه اش کن  تو دفترچه همه چیزو نوشته  سال بعد ممکنه ظرفیت‌ها خیلی پایین‌تر بیاد اصلا ببین رشته شما رو میخواسته امسال 

شانسیه شاید سال بعد خواستتون

ولی خیلی خیلی رقابت بالاست و سخته برا خانمها چون طالب تو خانمها زیاد داره ولی برای آقایون آسونتره چون شرکت کننده هاش کمترند و کمتر خانمها هم میخونن براحتی قبول میشن با کمی خوندن 

خانمها بعضیا شبانه روزی خوندن و قبول نشدن بعضیا هم شهرشون رشتشون رو زیاد میخواست و خوندن و قبول شدن 

خیلیا بچه کوچیک شیرخواره داشتن شبانه روز پای گوشی از رو فایل پی دی اف منبع کتاب ۶۰۰ صفحه ای میخوندن و قبول شدن 

چندین کتاب ۴۰۰ صفحه ای باید خوند شاید نزدیک ۲۰ تا کتاب و تست کار کرد و دنبال گروه های تست استخدامی و منابع و اینا بود داستان داره خلاصه 

آخه من توی یه شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم اینجا زن ها خودشون همه این کارهاشون رو انجام میدن

فکر میکنی

تو شهر خیلی کوچیک هم‌ تولد می گیرن

شیرینی عید و شیرینی خاص خونگی میخوان

حتی من خانمی رو دیدم که به خواهرشوهرش پول میداد تا براش محصولات خونگی درست کنه .... الان به لطف اینترنت دیگه برای دورترین نقاط ارسال میکنن ....