2777
2789
عنوان

خوش به حال خانومایی که تو خونه درامد دارن من شدیدا احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چی کار با گوشی الان خیلیا انجام میدن ولی من از هر کی میپرسم میگن نمیدونم

خب از کسی پرسیدی که خودش داره انجام میده و درآمد داره؟؟؟

خودت چه توانایی هایی داری که بتونی کار از خونه انجام بدی؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

هر چی کار با گوشی الان خیلیا انجام میدن ولی من از هر کی میپرسم میگن نمیدونم

فروشندگی آنلاینه شاید

یکی از خانمهای فامیل تو خونه چرخ کوچیکی داره کش مو گلمنگولی می‌دونه درآمدش از همین راهه به فامیلا میفروشه

وای چه جایی گیر کردی

انگار توی برزخم نه پای رفتن دارم نه جون موندن تنها راه درامد تو خونه هست که شانس من هیچ شغلی نیست 

شهر بزرگم زندگی نمیکنم که سفارش بسته بندی از کارخونه ها بگیرم

منه پونزده ساله هم از بی پولی رنج میبرم و دام‌ میخاد بمیرم انقد که حسرت چیزای کوچیک تو دلم مونده انقد ک بخاطر یک کفش و لباسه نداشتم خجالت کشیدم 

کآش ، کآش ها نَبودَند..:)🥀https://daigo.ir/secret/21881003623

آره شرکت میکنید شما

نه من کارشناسی هستم 

ولی اگه کسی مدرکش دیپلم توصیه میکنم شرکت کنه 

من دبیری میخواستم شرکت کنم اما امسال ظرفیتها رو بی نهایت پایین آوردن و اصلا استان من فقط دو نفر میخواست برا شهر دور