2821
2789
عنوان

بخاطرخداکمک کنیددخترم مریضه

184 بازدید | 15 پست

یه دختر۱۷ ساله دارم دوسال پیش یه سردردگرفت حداقل ۵بار آب نخاعشوگرفتن تافشارمغزش کم شه حتی درحین سردردچشمش آسیب دیدوضعیفه حالاتحت نظرمحمدکرمانشاهی توکرمانشاه امانتیجه نگرفتیم یعنی بیماری مشخص نیست چندتاقرص دادن ک فشارپشت چشم کم شه ولی درمان نه 

التماستون میکنم من روستام هرکسی که دکترمغزواعصاب خوب میشناسه یادراین زمینه بیماری دخترم چیزی میدونه بیادبهم بگه ممنونم ودکترمعرفی کنیدهرجاباشه نون شب نخورم میبرمش 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین به افرین بیمازستان دولتیه زیاد هزینه نداره.بیمه هستید؟باید تلفنی وقت بگیریداز دکتر مغز و اعصاب ...

بله تامین اجتمایی داره من طلاق گرفته بودم دوباره ازدواج کردم این بچم پیش پدرش بودفرارکرداومده پیشم خودم وشوهرم ۴تادختردیگه داریم خیلی اذیت میشم میبینم این دخترم اینجوری مریضه جلوچشمم داره آب میشه خداروشکرشوهرم آدم خوبیع گفت ببریمش شهردیگه دکترخوب ولی هزینه هابرام مهم چون زیادوضعمون خوب نیست تهرانم کسی رو نداریم بخایم بمونیم میگم ببرم دکار کارش جوری باشه راه بیفته بازم برگردم خونه 

حالااین بیمارستان به نظرشماباشرایطم جوره؟؟

عزیزم حتما ببرش تهران تو کرمانشاه دکتر نازنین رزازیان دکتر نمکیان و دکتر حمیدرضا سعیدی اینا دکترهای ...

بردیم بیمارستان محمدکرمانشاهی بستری شد صدیقی شد دکترش ولی هیچی بعددوسال مشخص نشده 

بله تامین اجتمایی داره من طلاق گرفته بودم دوباره ازدواج کردم این بچم پیش پدرش بودفرارکرداومده پیشم خ ...

عزیزم خیلیا شرایطشون مثل شماست از شهرستان میان تو حیاط بیمارستان چادر میزنن چون مجبورن .بیمارشون بستریه و باید بمونن.شما دخترتو بیار ببین دکترا چی میگن.خدا بزرگه.ببین تو گوگل بزن.بیمارستان به افرین و تو پرانتز نوشته صدر.دکتر مغز و اعصاب داره.و خیلی بیمارستانای دیکه تو تهران هستن که دکترای خوبی دارن.

۰۲۶۳۵ ۷۳۱این شماره مال بیماررستان صدر هستش.زنگ بزن ببین چی میگن.

ممنون گلم ازبیمارستان عاصیه میبرم ده روزم ازمدرسه عقب میفته دوسال مردودشده بخاطراین مسکلات

2825
2823
2791
2779
2792