2777
2789

هرک از کوچه ی تنهایی ما میگذرد ب هوای هوسی هم ک شده سرکی میکشد و میگذرد

... 

خنده ی تلخ من از گریه غم انگیزترست کارم از گریه گذشتست ب ان میخندم 

... 

خورد و خمیرم فقط همین 

کم ماندست ک بی تو بمیرم فقط همین 

ازهرچه هست و نیست گذشتم ولی هنوز 

درمرز چشمهای تو گیرم فقط همین

... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آری میگه به جمالت نناز که به تبی بنده به پولت نناز که به ..وزی بنده

دقیقااااااااا چقد قشنگه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

تا تو مراد من دهی کشته مرا فراق تو

تا تو به داد من رسی من به خدا رسیده ام

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

کوه ناهموار را هموار کردن سخت نیست

حرف نا هموار را هموار کردن مشکل است

آخی ❤️‍🩹🤍

عاشق شعرای شهریارم لعنتی یکی از یکی بهتر...🥰

پیرم و گاهی دلم یاد جوانی می‌کند....

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

تا خدا یار است با سلطان مپیچ

گر خدا برگشت صد سلطان به هیچ

هرک از کوچه ی تنهایی ما میگذرد ب هوای هوسی هم ک شده سرکی میکشد و میگذرد... خنده ی تلخ من از گریه غم ...

الا دختر که بابات کدخدایه 

چشمای مشکیت کار کجایه

چیکار داری که بابام کدخدایع 

چشای مشکیوم کار خدایه

هله نومید نباشی که تو را یار براند!

گرت امروز براند نه که فردات نخواند

در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا

ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها‌‌‌...

ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند.

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

ندانستم که بی مهری ورگرنه همان اول رهایت کرده بودم

جاااناااا

ز بس معنی که دارم در ضمیرم

خدا داند که در گفتن اسیرم

دلی پر گوهر اسرار دارم

ولیکن بر زبان مسمار دارم