2777
2789

(طبق واقعیت زندگیم)

۱۹سالمه،درخانواده ای بزرگ شدم که مالی کم نذاشتن اما عاطفی خیلی

متاسفانه یا خوشبختانه قراره عمل بشم ،خیلی عمل نادری هست و اسم نمیارم و اونم دو تا عمل🤧 و خیلی سخته طوری که باید برم یه کشور خارجی و پزشکان ایران هنوز دست پیدا نکردن

چند وقته از آدمایی که دوستشون دارم فاصله گرفتم تا مهرم از دلشون بیفته ،دقیقا زندگیم شده فصل چهار بچه مهندس 😂حالا می‌خوای باور کنی یانه

فقط سه تا تفاوت هست من دخترم

و اینکه. اگه بمیرم یا فلج بشم یا حتی برم کما ،مامانم اندازه سر سوزن ناراحت نمیشه و من سنم کمتره

اینم بگم دکترا گفتن که احتمال فلج هست

بچه که بودم چند هفته کما بودم و همیشه درد تو ابعاد مختلف زندگی بود متاسفانه ،اما می‌خوام اعتراف کنم که واقعا خوب زندگی کردم،عالی زندگی کردم،زبان خوندم برای پزشکی تلاش کردم و دختر خوبی بودم  و تا جایی که تونستم دستی رو گرفتم و همیشه احترام بزرگتر رو نگه داشتم و  کوچکترین چیزا خوشحالم میکرد و از همه مهمتر با همه خوب رفتار کردم و دل هیچکسی رو نشکستم

من فقط ۱۹سالمه

با کلی آرزو🙂

خدایا یعنی ممکنه زندگیم متوقف بشه و دیگه من نباشم؟؟

من یه یادگاری از خودم گذاشتم ،هیچ وقت فک نمی‌کردم تو این سن وصیت نامه بنویسم،‌ولی مامانمو بخشیدم ،کسی که دوسش دارم و رفیق فابمه کاربری مو داره و میاد ادامه ماجرا رو میگه حتما

شاید این آخرین تاپیک من باشه🙂نمیدونم حقیقتا منی که این همه درس خواندم تا رتبه خوبی بیارم چی قراره بشه

مرگ یا زندگی با ارزوهام؟؟

ولی هیچ وقت این زندگی رو جدی نگرفتم و از این بابت خوشحالم و به شما هم میگم جدی نگیرید

راستشو بخواین

درست زندگی کردنم نماد شجاعت و پشت کارم بود 🙂ولی بازم از خدا ممنونم و این آرامشو مدیون نماز خوندم هستم

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

آفرین که خوب زندگی کردیناامید نباش و دعا میکنم هرچی خیره برات همون بشه و سالم سلامت برگردی خونه

ممنون🙏🏻

راستش تحت هیچ شرایطی دیگه دوست ندارم برگردم

یجورایی فراری شدم از همه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام چرا یهویی......!! واقعا خیلی ناراحت شدم، اصلا موندم جدی بود یا.....!!ماریا میدونه؟ خبری ازش دار ...

سلام نه یهویی نبود خیلی وقته همچین پلنی رو داشتم ،ممنون بابت نگرانی و قوت قلب دادنت🙏🏻

جزع خانوادم فقط ماری می‌دونه ،شاید اصلا شرایط طوری شد باهم رفتیم چون هیچ وقت همو تنها نمیزاریم

عذر میخواهم شما هنوز منتظرشی؟

سلام نه یهویی نبود خیلی وقته همچین پلنی رو داشتم ،ممنون بابت نگرانی و قوت قلب دادنت🙏🏻جزع خانوادم ف ...

خوبه که اینقدر دوست های خوبی برای هم هستین..... 

جواب سوالت = بله، یهو اومد و یهو رفت، حالش خوبه؟ 

تاپیکی ک زدی قفل کردی

من امسال دوازدهم بودم بخاطر شرایط مضخرفم نشد درس بخونم

مهندسی پزشکی آوردم ولی خیلی حالم بده چطوری پشت بمونم

راهنماییی کن لطفا

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

تاپیکی ک زدی قفل کردیمن امسال دوازدهم بودم بخاطر شرایط مضخرفم نشد درس بخونممهندسی پزشکی آوردم ولی خی ...

سلام عزیزم ،ببین من خودم اولین سال که پشت موندم با رتبه ۱۷هزار بود و اصلا انتخاب رشته نکردم چون میدونستم پزشک نمیشم اون سال و تمام تلاشم و کردم و امسال شدم ۶هزار

فقط دولتی زدم که نشد و آزاد پزشکی نزدم و منم دارم فکر میکنم دقیقا چیکار کنم الان؟

چون کتابامو رد کردم و نه مشاور نه آزمون ثبت نام کردم هیچییییی

باید خودتو جای یه دانش آموز دوازدهم که تازه وارد شده قرار بدی و با خودت نگی چون پشت کنکوری هستم نمیخوام از اول بخونم و آموزش نیاز ندارم

این تفکر غلطه با خودت فکر کن که هیچی بلد نیستی و باید ۱۰۰اموزش ببینی

حتما آزمون بده(این اشتباه من بود که سال پشت کنکور آزمون ثبت‌نام نکردم)البته شاید برم خودم چاپ کنم تو خونه بدم که از هیچی خیلی بهتره

مشاور حتما بگیر خیلی تاثیر داره حداقل تو گروه های باش که گذارش کار بدی

ببین کدوم درسا باعث شکست در کنکورت شد

مثلاً من تو درس شیمی افتضاح هستم و فارسی و دینی و باید اینارو تقویت کنم و از اول سال بخونم و مثل پارسال مزارم آخر سال و وقت کم بیارم

و اینکه تحت هیچ شرایطی ناامید نباش و بیرون رفتند کنار نزار،من خودم یه اشتباه دیگه داشتم اینکه همش خونه موندن و قشنگ افسرده شدم،هر دو هفته جمعه ناهار با خانواده برو بیرون یا با دوستان برو

و در آخر طی درس خواندن گوشی کنارت نباشه و کنترل کن

من خودم امسال گوشی ساده خریده بودم و یا بدون گوشی میرفتم سالن مطالعه

و اینکه برای شروع برو مشاوره باهات حرف بزنه ،من خودم دوستم چون پزشکی میخونه ازش کمک میگیرم و تو هم کسی کنارت باشه خوبه که انگیزه بده و تا آخرین نفس بجنگ 

موفق باشی 

سلام عزیزم ،ببین من خودم اولین سال که پشت موندم با رتبه ۱۷هزار بود و اصلا انتخاب رشته نکردم چون میدو ...

مرسی عزیزم 

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥