2777
2789

کسی در این مورد اطلاعاتی داره من بدویارم جونم بالا میاد تا این قرص را بخورم بعد اگر مادر کم خونی نداشته باشه و قبل از بارداری فولیک اسید خورده باشه باز هم خوردنش ضروریه؟ خطر ابتلا به اوتیسم را افزایش نمیده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا از بروز خیلی از بیماری ها جلوگیری میکنه 

اتیسم از الودگی هوا و غذاهای مضر میا‌د‌

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اینو نمی‌دونم ولی داداشم خیلی حالیشه میگه الان بس که دکترها دارو ویتامین میدن به زن باردار بچها اوتیسمی شدن دیدم راست میگه اکثر اطرافیانم که کیسه کیسه قرص ویتامین خوردن بچه هاشون ی طیف از اوتیسم داشتن

اینو نمی‌دونم ولی داداشم خیلی حالیشه میگه الان بس که دکترها دارو ویتامین میدن به زن باردار بچها اوتی ...

چه حرفا اتفاقا من و خانوم های اطرافم قرص های ویتامین خوردیم بچمونم سالمه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

از دکترهای زن زوله شنیدی؟

نه گلم یکی از عوارض مصرف زیادش در بارداری افزایش احتمال اوتیسم هست یه مدتی پزشکان خیلی راحت به زنهای باردار دمیترون میدادن الان همون پزشکان میگن دمیترون نخورید عوارض قلبی برای بچه ایجاد می‌کنه حالا از کجا معلوم چند وقته دیگه نگن فولیک اسید نخورید می‌دونی منظورم اینه که به حرف پزشکان هم اعتباری نیست

ببین میتونی مواد غذایی غنی از اهن بخوری مگه قدیما ۱۰ تا بچه میاووردن فولیک اسید میخوردن شما هر چیزیو در صورت نداشتن کم خونی شدید میتونی از مواد غذایی دریافت کنی من خودم کم خونئ شدید دارم هم ارثی مینورم هم فقر اهن دارم و چون شدیده مجبورم استفاده کنم مطلب بعدی اوتیسم یک طیف هست که هنوز دقیق مشخص نیست دلیلش چیه اصلا انرژی منفیشو به خودت نده به خدا توکل کن و برای سلامتی بچه دعا کن 

در گنگ ترین حالت زندگیمم

چه حرفا اتفاقا من و خانوم های اطرافم قرص های ویتامین خوردیم بچمونم سالمه

چیبگم شاید اطرافیان من بیش از حد خوردن آخه بعضی دکترا هم بی رویه دارو میدن در صورتی که با ی خوراکی ساده جبران میشه 

چیبگم شاید اطرافیان من بیش از حد خوردن آخه بعضی دکترا هم بی رویه دارو میدن در صورتی که با ی خوراکی س ...

من با ی خانوم که بچش اتیسم داشت صحبت کردم خیلی درباره این اختلال تحقیق کرده بود 

اول اینکه فهمیده بود شوهرش و پدرشوهرش ی طیف ضعیفی از اتیسم بودن و مخفی کرده بودن 

دوم اینکه تخمدان های خانوما از زمان جنینی تخمک داره و ثابته ولی اسپرم اقایون هر سه ماه تغییر میکنه و الودگی هوا و مصرف غذاهای ناسالم باعث میشه اسپرمشون بی کیفیت بشه و نتیجه میشه نطفته مریض