2777
2789

دوباره کلا خونه هارو‌میریزم‌بهم 

مثلا دیروز من غروب اشپزخونه درای کابینت سرامیکها بالای کمدها لبه های تخت همه رو گردگیری اساسی کردم جارو‌برقی 

شستن‌حموم‌دستشوییی اساسی از سقف تا پایین

بعد امروز هی میگفتم‌نه دستشویی کثیف شستم هی ذهنم‌میگفت از سقف نشستی کف تنهارو‌شستی باز میگفت کفشای دستشویی کثیف چرا نمیشوری حس‌میکردم‌پام‌میچسبه ب دمپایی های دستشویی در حالی ک دیشب با دامستوس شستمشون 

یا زمین‌هی دستمال میکشم مث‌این حیثنای بو کش هی خم‌میشم چک‌میکنم ی اکه ببینم پاک‌کنم 

گاز تمیز هی میگم نه زیر چدنا حتما لکه نمیبینم من بر میدارم واقعا لک‌میبینم ی لک‌کوچیک دیگ حالم بد میشه دیدی هست کل گاز تمیز میکنم 

کل خونه یجوریم فقط منتظرم ی اشغال ریز ببینم 

توروخدا بگید راه حلش چیه ب جز دکتر رفتن

اصن انگار وقتی تمیز میکنم روحم ارضا میشه اروم‌میشم 

ولی فقط برا ی شب فردا صبحش باز دوست دارم اون حس تمیزی عمقی تجربه کنم باز دوباره

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

باید به افکارت جهت بدی

مثلا صبح فردا بیا خونه من😂😆

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش من اینجوری بودم ولی خونم تمیز بود،همیشه یه جای خونم شلختس😩

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
باید به افکارت جهت بدیمثلا صبح فردا بیا خونه من😂😆

دقیقا این حرف ابجی من هی میگ‌لخدت پول اسنپت و‌میدم بیا اینطرف 😂😂😂

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
منم همینجورم دائممممم تمیز میکنم ولی احساس میکنم تمیز نیس به این ترتیب من از ساعت 7 صبح تا 9 شب فقطط ...

افرین ب خدا 

من اصن نشده شوهرم ک میره سر کار منم نشسته باشم استراحت بکوب دارم کار میکنم 

صب ک بیدار میشم تا قبل خواب فقط راه میرم دستمال میکشم جارو‌همش درگیرم

اللن سینک شسته بودم ولی

ی جور‌حس‌میکنم‌چرب خدای خیلی خستم‌خال ندارم دوباره بشورم ولی شوهرمم خیلی شلخته بیشتر اذیتم میکنه این فکر‌میکنم‌عمدا اینقدر بهم میریزه

منم تمیزیو دوست دارم ولی نه نثل شما ...حوله نلافه روبالشتی هفته ای یک بار میشورم حتی لیف توی حمام .. ...

منم ی سره جارو‌ شارژی همون‌تیک‌حس‌میکنم‌کثیف میزنم ولی دوروز ذرمیون‌اینا عمقییییی گردگیری میکنم جارو‌برقی اساسی

باقی روزام‌صب تاشب درگیرم همش

کاش من اینجوری بودم ولی خونم تمیز بود،همیشه یه جای خونم شلختس😩

من دلم ارامش میخواد کیف کنم از محیط خونه 

ن اینک همش چشمم ب کثیفی ها باشه

من دلم ارامش میخواد کیف کنم از محیط خونه ن اینک همش چشمم ب کثیفی ها باشه

آخه منم از شلختگی آرامش ندارم،شما یه جور من یه جور،ته همش عدم ارامشه،لااقل یکی میاد خونت میگه به به چه تمیزه 

البته میدونم خیلی اذیت داره،چرا راه حل به جز دکتر میخوای؟؟دکتر کمکت نکرده؟؟

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
منم ی سره جارو‌ شارژی همون‌تیک‌حس‌میکنم‌کثیف میزنم ولی دوروز ذرمیون‌اینا عمقییییی گردگیری میکنم جارو ...

منم همینم مثلا نشستم یک مرتبه چشمم میخوره به درب کابینت میبینم لک شده سریع پا میشم دستمال میکشم یا هر وقت میخوام سرویس برم باید کامل بشورم یا اینکه دراز کشیدم گوشی دستم میبینم جای دست رو دیوار پامیشم تمیز میکنم 

آخه منم از شلختگی آرامش ندارم،شما یه جور من یه جور،ته همش عدم ارامشه،لااقل یکی میاد خونت میگه به به ...

میدونی من خونم ی جوری واقعا حالا نمیدونم ب چشم من اینطوری یا همه اینطوری اصن تمیزی مشخص نمیشه مثلا دیوارای اناق نیاز یا رنگ‌یا کاغذ دیواری بشه یا حالمون فرشش بدجور خورده بعد اینطور کوچیک‌دیده میشه بنظرم همیشه شلخته طوره 

ایدم چون کن حساسم 

ارزوم‌واقعا خونم‌عوض‌کنم ی خونه ای برم دوتا فرش کنار همی بخوره

حس‌میمنم‌بیشتر وسواسم از اینه

منم همینم مثلا نشستم یک مرتبه چشمم میخوره به درب کابینت میبینم لک شده سریع پا میشم دستمال میکشم یا ه ...

من‌الان شام ک خوردیم اشپزخونه مرتب کردم دستمال کشیدم حال مرتب کردم حتی یاکه رو‌دیوار بود پاک‌کردم 

ولی میدونم ذهنم ی طوریه ک صب دلم میخواد کلا اساسی دوباره تمیز کنم 

گاهی عمدا بهم میریزم ک تمیز کنم قلبم اروم بگیره

من‌الان شام ک خوردیم اشپزخونه مرتب کردم دستمال کشیدم حال مرتب کردم حتی یاکه رو‌دیوار بود پاک‌کردم ول ...

وای خدایمن منم همینم دوست دارم مهمون بیاد همه جا شلوغ بشه من تمیز کنم ..با جون و دل تمیز میکنما لذت میبرم خواهرم میگه کارگر بگیر ولی دوستدارم خودم تمیز کنم