2777
2789
من  فقط نمي دونم جريان اين تخمك گذاري و ربطش به جنسيت بچه چيه ممنون ميشم يكي من. راهنماي كنه&nb ...

عزیزم مثلا اگه روز تخمک گذارین دهم ماه باشه تو باید برای دختر هفتم و سیزدهم اقدام کنی برای پسر همون دهم من پسرم اینجوری باردار شدم دومی عم میخوام اینکارو بکنم

فکر نکن همیشه عقلت حرف اولو میزنه گاهی باید به صدای دل گوش کرد 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه دوم بهتر از بچه اوله از همه نظر 

تازه بچه سوم را که دیگه نگووو خیلی بهتر می شه

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن                   من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود
بچه دوم بهتر از بچه اوله از همه نظر  تازه بچه سوم را که دیگه نگووو خیلی بهتر می شه

از چه نظر؟ پسر من تا یکسالگی خیلی اروم بود ولی الان به جنون رسوندتم از ترسم قید دومی را زدم

فکر نکن همیشه عقلت حرف اولو میزنه گاهی باید به صدای دل گوش کرد 😍
با پسر منع ولی من دودلم واسه بودن یا نبودن بچه دوم

من بخاطر اینکه اختلاف سنیش با دخترم خیلی نشه گفتم الانا بیارم . تازه اگه مامانم مریض نشده بود شیش ماه پیش اقدام میکردم . 

تک فرزندی شاید الان براتون راحت باشه بعداً خیلی سخته. من دخترخاله م همیشه دخترش ازش شاکیه که چرا خواهر یا برادری براش نیاورده. خیلی مورد دیدم که تک فرزند یا دوتا بچه دارن که حسرت میخورن چرا بیشتر بچه ندارن. یه نمونه ش هم مامانم که توی شرایط حساس بیماریش فقط من رو داشت که کمک احوالش باشم. همش هم میگه بابات مقصزه که نداشت من بچه بیشتر بیارم

💖 لبیک یا خامنه ای، لبیک یا حسین است. 💖

من نمیخوام تبلیغ چیزی رو بکنم ، توی چند تا تایپک از بیماری مامانم نوشتم. متاسفانه تومور بدخیم سینه داشتن و شیش ماه شیمی درمانی و پرتو درمانی شدن.عامل مهم جلوگیری از سرطان سینه و رحم برای زنان بارداری و شیردهیه. که مامان من فقط یه بارداری داشت که اونم چون شیرش کم بوده شیرخشک داده. بعدش هم کیستهای رحم و تخمدان. که منجر شد به برداشتن رحم. که اونم در نهایت توده بدخیم سینه رو بوجود آورد . 

من که تنهایی مامانم و این شرایطش رو دیدم با اینکه دخترم فوق العاده اذیتم کرد ولی مصرم برای سه تا حداقل. 

چقدر شیرایط برای خود من سخت بود که دست تنها باید توی هر دفعه شیمی درمانی کمک مامانم می‌بودم غصه شون رو می‌خوردم بهشون دلگرمی و روحیه میدادم

💖 لبیک یا خامنه ای، لبیک یا حسین است. 💖

منم نوبت دندون پزشک داشتم میخواستمم امسال اقدام کنم که فهمیدم باردارم

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍