2777
2789
چیکار کردین؟ توی بارداری میشه دندون پزشکی رفت؟

نه رفتم دکتر گفت سه تا ۶ ماهگی باید بیای نمیدونم چکار کنم 

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه رفتم دکتر گفت سه تا ۶ ماهگی باید بیای نمیدونم چکار کنم 

درد هم دارین ؟ من که عاصی شدم . آخه اقدام جدی نداشتیم( با عرض پوزش) جلوگیری طبیعی بود . چون میخواستم یکم بدنم آماده بشه. پلی کیستیک هم هستم دفعه پیش با کلومبفن حامله شدم. ایندفعه گفتم طول می‌کشه. حالا یه ماه جلوگیری نباشه مشکلی نیست تازه جلوگیری طبیعی هم بود. 

از یه طرف خوشحالم که دیگه نخوام قرص و آمپول و این چیزا باشه از یه طرف هم همین مسأله دندون پزشکی اذیت میشم

💖 لبیک یا خامنه ای، لبیک یا حسین است. 💖
درد هم دارین ؟ من که عاصی شدم . آخه اقدام جدی نداشتیم( با عرض پوزش) جلوگیری طبیعی بود . چون میخواستم ...

منم دقیقا مثل شما شد برام اصلا خودم هنگ کرده بودم 

والا درد ندارم اما من این دندونم رو پارسال عصب کشی و پر کردم سه ماه پیش داشتم غذا میخوردم دیدم تمام مواد اومد بیرون با قسمت عمده ای از خود دندونم تنبلی کردم برم درست کنم تا اینکه یه قسمت دیگش تو عید شکستو کلا به ریشه اویزونه و نمیتونم چیزی با این سمت بخورم دیگه هر چی گشتم تو عید هیچ دکتری نبود پریروز نوبت داشتم که دکتر گفت ۳ ماهگی بیا 

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍