2777
2789
عنوان

شوهرم تصادف کرده از ترس اینکه بیمه نداشتیم فرار کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 97 پست
پس چرا همه چیز ب نفع اونه

مگه نمیگی هنوز حکم نیومده؟

امکان نداره اصلا

شوهرتون چرا فرار کرده خب بیمه ندارین که ندارین اون اقا باید خسارت میداده

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

بابا الکی شکایت کرده در واقع شما باید شکایت کنید که از پشت زده مثلا ماشین اسیب دیده

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه نمیگی هنوز حکم نیومده؟امکان نداره اصلاشوهرتون چرا فرار کرده خب بیمه ندارین که ندارین اون اقا بای ...

اره عزیزم خیلی اشتباه کرده فرار کرده اونم رفته شکایت کرده نمیدونم رو چ حسابی کروکی کشیدن

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست  
شوهرم خیلی استرسی وترسو هست گفت هول کردم

بنظرم از شوهرت یکم تجدید نظر کن چون هیچ مردی فرار نمیکنه  مگه اینکه ترسو باشه . به همچین مردی چطور میخوای تیکه کنی؟

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

ببین نمیدونم چی شکایت کرده و چی نوشته یا کروکی رو چطور کشیده ولی در کل هرکی از پشت بزنه اون مقصر صدردرصده و هیچ چیزی از شما نمیتونه بگیره

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
ببین نمیدونم چی شکایت کرده و چی نوشته یا کروکی رو چطور کشیده ولی در کل هرکی از پشت بزنه اون مقصر صدر ...

والا ما انروز رفتیم دادگاه قاضی پرونده ی اون اقا رو نگاه کرد گفت کروکی ب نفع ایشونه شما باید اعتراض بزارید وقتی رفتیم اعتراض بزاریم گفت دادگاه هنوز رای صادر نکرده

بنظرم از شوهرت یکم تجدید نظر کن چون هیچ مردی فرار نمیکنه مگه اینکه ترسو باشه . به همچین مردی چطور م ...

نه عزیزم خیلی مرد خوبیه ولی خیلی زود هول میکنه استرسیه وقتی بچه هام مریض میشن گریه میکنه از ترس نقطه ضعفش همینه کلا خانوادگی اینجورن

اخه چون شوهرم فرار کرده کارشناس ک اومده کروکی ب نفع اون کشیدن

خب اولا اشتباه کردید که بیمه ندارید

دوما اشتباه کردید که فرار کردید

شرمنده این و میگم ، چرا وقتی شما میزنید فرار. میکنید حروم خور نیستید ولی وقتی طرف حقش و میخواد حروم خوره؟

والا ما انروز رفتیم دادگاه قاضی پرونده ی اون اقا رو نگاه کرد گفت کروکی ب نفع ایشونه شما باید اعتراض ...

طرف سواستفاده کرده واقعا شوهرت نفهمید کسی از پشت بزنه مقصره ؟ به بیمه شما چه ربطی داره ؟؟ 

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

بنظرم از شوهرت یکم تجدید نظر کن چون هیچ مردی فرار نمیکنه مگه اینکه ترسو باشه . به همچین مردی چطور م ...

چهارده ساله داریم زندگی میکنیم دیگه هرکسی یه عیب وایرادایی داره موقع اتفاق اصلا خودشو گم میکنه هول میشه نمیدونه همون لحظه چکار کنه