2777
2789
عنوان

میشه لطفا راهنماییم کنید

97 بازدید | 5 پست

جامعه پره از آدم هایی که آدم رو به حال خودشون نمیذارن و هرچقدر که میخوای حرمت هارو حفظ کنی با برخورد ها و حرف هاشون این اجازه رو نمیدن

توی یک سری از موقعیت ها لازمه آدم حاضر جواب باشه تا بعد حسرت حرف نزده رو نخوره. متاسفانه من همون لحظه حرفی نمیزنم اما بعد از اون برخورد حرصش و اینکه میتونستم چه جواب هایی بدم و ندادم آزارم میده و روزم رو خراب میکنه

لطفا هر ایده ای برای حاضر جوابی بلدید به من هم بگید ممنونم

يه سري حرف هاهست که اون لحظه بايديادت بيادنميادديگه اين که دست خودآدم نيست مثلامن مادرشوهرم يه تيکه هايي که ميپرونه جوابشوميدم ولي بعداجواب هاي بهتري به ذهنم ميرسه

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يه سري حرف هاهست که اون لحظه بايديادت بيادنميادديگه اين که دست خودآدم نيست مثلامن مادرشوهرم يه تيکه ...

دقیقا موضوع همینه... چرا بهترین جوابا همون لحظه یادم نمیاد اخه🤔