2777
2789

انگار من و یه معلم توی کلای داشتیم یواشکی راجب مشاورم و اینا و درس و اساتید صحبت میکردیم که من و خود معلم دوست نداریم راجبش افراد دیگه ای بشنون 

منم اون معلم خیلی دوست دارم

حالا یه فردی از کلاس  که تنبل ترین عضو کلاس هست میگه اسم مشاوره تو چیه منم چپ چپ نگاه کردم و نگفتم  بعد رفته از معلم پرسیده عین کنه هست دختر خانم چیه ۱۰۰ بار پرسیده اونم بیچاره معلم آخر سر گفته 

خود ایشونم هم نامزد کرده که مدرسه نمیدونه اگه بدونه میندازنشون بیرون 

میدونم چیز چرتی هست ولی میخوام یه کاری کنم بسوزه چرا باید فا.ل گوش وایمیستاد 

کلا من همه کاره کلاسم من هر کاری میکنم هر چی میخرم میره عین اونو می‌خره هر اخلاقی دارم اونم میخوا بکنه

آدما بزرگ که میشن دیگه قهر نمیکنن 'حذف میکنن'... 🧘🏻‍♀!:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتم خیلی تاکسیک و همزمان پیک می هستی

اصلا معنی کلمه پیک می رو میدونی؟

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

ولش کن اهمیت نده به درک هر کاری میخواد بکنه همه فهمیدن دیگ عقده ای هست طرف

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

به نظرم رفتارش در اون حد هم بد نبوده که بخوای جوابشو بدی و انقدر خودتو درگیر کردی

حالا پرسیده باشه مشاورش کیه خب که چی

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
ولش کن اهمیت نده به درک هر کاری میخواد بکنه همه فهمیدن دیگ عقده ای هست طرف

والا همه میدونن ما خودمون یه گروه ۵ نفره ایم هیشکی بهش اهمیت نمیده میخوام یه کاری کنم عبرت بشه واسش😂

به نظرم رفتارش در اون حد هم بد نبوده که بخوای جوابشو بدی و انقدر خودتو درگیر کردیحالا پرسیده باشه مش ...

من دوس ندارم بدونه😂چون از اون خوشم نمیاد در حالی که به دوستام گفتم