2777
2789
عنوان

سریععععع بیاین

143 بازدید | 11 پست

بچها خیلی وزنم رفته بالا ۱۸سالمه ۱۶۷قدم وزنم۸۳

امروز رفتم بیرون هرچی میپوشیدم بهم نمیومد🥲

اینقد ناراحت شدم یعنی یجایی زدم زیر گریه 

یبار رژیم گرفتم سخت سخت ازون ببعد هرکاری میکنم نمیتونم رژیم بگیرم یعنی هی امروز و فردا میکنم بعد یادم میره و همچی میخورمنمیدونم چیکار کنم حوصله باشگاه رفتن و ندارم رژیمی دارویی پودری چیزی میشناسید بهم معرفی کنیددد

برو دکتر تغذیه رژیمی میده خیلی راحته

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم رژیم کالری شماری بگیر هرچیزی میتونی بخوری منتهی خودت سعی کن بیشتر از هفته ای یه بار شیرینی و تنقلات نخری

بهتم فشار نمیاد رژیم خیلی سخت گیرانه آدمو ناامید میکنه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

همه نظراتونو خوندم راستیتش هزینه دکتر تغذیه یجوریه که میتونم باهاش یه گیسه برنج و چندتا مرغ برا خونه بگیرم ازونام نیستم که بتونم برم پیاده رویی و ورزش تو خونه هم نمیتونم انجام بدم🫠

پس چیکار میتونم بکنم؟🥲😐😂

شاید باورت نشه ولی اصلااااا شکر نمی‌خورم حتا با چایی قندم نمی‌خورم قند و حذف کردم ولی شیرینی میخورم� ...

عزیزم منظورم اینه موادی که شکر داره حذف کنی

نه صرفا شکر

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم