2777
2789

تصمیم دارم سفر کنم به شهرتون...

حدودا تا یک ماه دیگه..

معمولا آب و هوا این وقت سال چطوریه؟!

غذاهای معروف و دسرهاتون رو در حد گز و فالوده و بریونی و خورش ماست میشناسم...

دیگه چه چیزهای معروف و خاص، یا خوشمزه‌ای دارین؟!

و اینکه این غذاها و دسرهای خاص‌تون رو، هر کدومش رو از کجا تهیه کنم که کیفیت‌اش فوق العاده باشه و مزه واقعی و اصیل داشته باشه؟!

ماکارون هستم:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بریونی رو نیستم واقعا): همش روغن

من اطلاعاتم در حد چت با هوش مصنوعیه..

بهم گفت که بریونی‌های اصفهان معروفه:)

اما خب حقیقتا من خودمم عادی اهل غذای چرب نیستم..

ولی خب یه باره دیگه..

پیشاپیش خوش اومدی ولی اصفهان اب نباشه نصف زیباییشو نمیتونی ببینی

اوهووووم🥲🥲

آره، هم نظرم باهات...

اما خب چه میشه کرد..

از فردا روزم هم خبر ندارم که زنده باشم یا مرده‌..

میگم بذار تا زمانی که میتونم، از زیبایی‌های باقی مونده لذت ببرم و ببینم🥲✨️

حال دل شهرمون خیلی وقته که خوب نیست

خون تو رگهاش نیست

شبیه یه آدم افسرده و رنجور و پژمرده شده

غبار آلودگی های وحشتناک روی صورت نازش نشسته

دیگه کمتر خبر از بارون و برف میاد

رستورانهاش هم کیفیتهاش اونطور که باید باشه نیست مثل قبل.دلیلشم که میدونید خودتون

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

سلام عزیزم پیشاپیش خوش آمدی .روزا هوا خوبه شبا یکم سرده.بریونی رو فقط برو چهار راه تختی زیر بازارچه دروازه نو بریونی پاییزان .ما فقط از اونجا می‌خریم هر جا رو امتحان کردم به خوبی اون نبوده

یه نفر ننوشت چه خوبی داره این اصفهان !!بیا تبریز برو کندوان هتل لاله کیف کن

خوبیهاشو همه میدونند نیاز به گفتن نداره

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم