2777
2789

دو سه نفر از اطرافیانم با اینکه کاریشون ندارم ولی دست از آزارم بر نمیدارن ،با ابروم با شخصیتم با همه چیم بازی میکنن هرچقدر گریه کردم فایده نداره میخوام تهمتاشون بخودشون برگرده میخوام نفرینشون کنم نفرینم بگیره چه دعایی بخونم؟

دارم با گریه مینویسم اینا رو 

نپرسید چی شده فقط بدونید واقعا دلم شکسته و دارم گریه میکنم از صبح تاحالا😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بسپر به خداوند متعال و مهربان من همین کارو کردم ببین یعنیییی جواب داد خدا شاهده خودم دیگه دیدم خ ...

نمیشه بحث آبروم درمیونه اگه بخوام بسپارم به خدا ۳۰سال طول میکشه😭

من تو تاپیک قبلی هم برات نوشتم

الان وقت دعا و نذر نیست اینقدر ترسو نباش

برو رسما شکایت کن پرینت مخابرات هم ضمیمه میشه

تهمت ناموسی شلاق و جریمه و زندان داره

اینقدر توسری خور نباش دختر

من تو تاپیک قبلی هم برات نوشتمالان وقت دعا و نذر نیست اینقدر ترسو نباشبرو رسما شکایت کن پرینت مخابرا ...

اخه عزیزم بعضی وقتا واقعا شرایط پیچیده میشه برادرم واقعا قاطی کنه حرف حالیش نیست نمیتونستم بی گناهیمو ثابت کنم یوقتایی تلاش جای خودش ولی باید دست به دامن خدا شد من از خدا فقط خواستم معجزه کنه اینم برا کاربرا نوشتم که چیشد برات کپیش میکنم عزیزم ببخشید که زیاده:

ما میخواستیم پرینت رسمی بگیریم پرسیدیم، سند میخواستن از کسی که سیم کارت به نامشه،تو تاپیک گفتم که سیم کارت به نام یکی از عزیزانمه که فوت شده و سیمکارتشو یادگاری به من دادن پس نتونستم از مخابرات بگیرم ولی همون پرینت همراه من رو گرفتم دادم پدرم،زنگ زدیم گفتیم بیاین اینجا رو در رو کنیم دیگه یکم دادوهوار کردن زیر بار نمیرفتن پدرم گفت اگه نیاین شکایت میکنم چون با ابروی خانوادمون بازی کردین برادرمم فهمید اونم زنگ زد و خلاصه دعوا شد زیر بار رو در رو کردن نیومدن گفتن راه دوره نمیتونیم بیایم وگرنه زنگ و پیامات هست برادرمم گفت پس پرینت رسمی بگیرید با مهر بفرستید چون رو گوشی میشه با برنامه زنگ و پیام جعلی درست کرد اونو هم نفرستادن رادرمم عصبانی شد گفت که گفتیم بیاین نیومدین گفتیم سند بفرستین نفرستادین الکی حرف زدین پشت خواهرم و خانوادمون شکایت اعاده حیثیت میکنیم و شما نیاید ما حضوری میایم همشون فعلا لال شدن گوشیشم خاموش کرد فقط پیام داد همه پیاماتو دارم که گفتم اگه داشتی که رو میکردی. به دختر عموم زنگ زدیم اونم چون پشت اونو بود قرار بود شکایت کنیم دیگه اونا زنعموم و برادر زنعموم رو فرستادن برا اینکه دعوا رو بخوانن 

یکم بحث شد و فعلا که خداروشکر دیگه خبری نیست.ماهم البته شکابت نکردیم هنوز فقط اگه باز مزاحمت ایجاد کردن شکایت میکنیم