2777
2789
عنوان

رقیب توی فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا زنگ بزنی اخه؟!این میشه پز دادن همون ساکت باشی بهتره اگه چیزی راجبش پرسیدن فقط جوابشونو بده و بگو ...

خب اینجوری اونا به اشتباه حس میکنن داره براشون قیافه میگیره و دیگه محلشون نمیزاره چون رتبه خوب آورده

چیزی نگه تا خودشون بپرسن ازش بهتره

یاد یک موضوعی افتادم که ربطی به تاپیکت خیلی نداره... من یک همکلاسی داشتم از مهدکودک با هم بودیم تا دبیرستان ... حالا این دوستم تا میومد به مادرش می‌گفت که مامان رها نمره اش ۱۷ شده .. مادرش سرکوفت میزد که رها تونست نمره بیاره اما تو نتونستی ... سرزنشش میکرد ... مادرش با مادر من رفیق بود و گاهی میومد خونمون ...

وقتی مادرش میدید مثلا من میتونم گوشت مرغ رو ریز کنم وقتی خونه می‌رفت دخترشو سرزنش میکرد...

یادم میاد یک روز این همکلاسیم یک کاری کرد که دوستیم با یکی از بچه های کلاس به هم بخوره ... خودش هم با خنده گفت که عمدی اینکارو انجام دادم...ولی خب بعد چند ماه دوستم منو بخشید و با هم دوست شدیم ...

حالا بعد مدت ها که میخواست دانشگاه آزاد ثبت نامش کنن همو دیدیم همش از پنجره بیرون رو نگاه میکرد ...

من میگم همش مقصر مادرش هست که اینجوری شده و هنوز که هنوزه ما رو با هم مقایسه می‌کنه ...از مادرم میپرسه چقدر مونده تا رها درس تموم بشه 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

ینی پیش کسی دیگه ای منظورت اینه بروز نمیدی ؟استوری اینا هیچی نمیزاری

آره اصلا بروز نمیدم چون واقعا توی خلوت خودمم خیلی بروز نمیدم😂

بقیه برام استوری میذارن تقریبا همه فامیل اما خودم نه اصلا