فرزاد۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1893 عنوان دخترم دماغش یکیش حالت کیپی دارا 62 بازدید | 5 پست میره پیش دبستانی حالش خوبه ولی ی سوراخش گاهی کیپه چ دارویی براش خوبه ک الکی دکتر نبرم.قطره بینی یبار زدم دوس نداره من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙 1404/07/13 | 23:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختران_بهشتی عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 16979 یه دارو هست از داروخانه بگیر بوکنه راه بینی باز میشه هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️ ❤️
سالادفصلmz عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 13887 دکتر نبری وخودسر دارو بدی اونم واسه مجاری تنفسی بچه!!!!دخترمنم بینیش کیپ بود یه مدت بردم لوزه و مشکل ریه داشت با اسپری درمان شد ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
میتینطنی عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 3705 اگه خفیفه قطره گیاهی منتول که گیاه نعناعه که بوی غلیظی داره و بینی رو تا ته باز میکنا رو یقه لباس یا روبالش چنو قطره میزنب بچه هم احتمالا دوست دارا
فرزاد۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1893 اگه خفیفه قطره گیاهی منتول که گیاه نعناعه که بوی غلیظی داره و بینی رو تا ته باز میکنا رو یقه لباس یا ... اره خفیفه ممنو من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙