2777
2789
عنوان

چرا جدیدا دخترا هم تو خیابون تیکه میندازن

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی ۱۳ ۱۴ سالگی عقل ما یکم تعطیله عزیزم😅😅کسی بودم که ۲ الا ۳ سال پیش این تجربه رو داشتم و می دونم ...

والا من خودمم تو سن اینا بودم خدا شاهده اصلا تو باغ نبودم فقط فکر این بودم درسمو بخونم یه وقت نمرم‌ کم نشه حال اینارو من آخر دبیرستان داشتم 😂

والا من خودمم تو سن اینا بودم خدا شاهده اصلا تو باغ نبودم فقط فکر این بودم درسمو بخونم یه وقت نمرم‌ ...

منی که تو تیزهوشان بودم روزی باید ۱۰۰۰ تا تیکه رو می انداختیم به یکی با وجود درس خون بودن مون😑😅😅🤣🤣

وگرنه تیکه انداختن خون مون می افتاد🤣🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💖💖💖

والا تا حالا تیکه از دخترا نشنیدم ولی پسرااا تو راه مدرسه خیلیی تیکه میندازن واقعا فازشون چیه

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

پس من واقعا درست شنیده بودم . چند بار احساس کردم این دختر بچه ها از کنارم رد میشن دارن سر به سرم میز ...

دقیقا درست شنیدی من خودمم اولش باورم‌ نمیشد تا دیدم هی داره تکرار میشه

والا تا حالا تیکه از دخترا نشنیدم ولی پسرااا تو راه مدرسه خیلیی تیکه میندازن واقعا فازشون چیه

ببین من تیکه انداختن پسرا رو باز میکنم هضم کنم دخترا رو نمی‌فهمم واقعا 

دقت کردی دیگه پسرها متلک نمیندازن .

والا من هنوز میبینم پسرا تیکه میندازن

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

ببین من تیکه انداختن پسرا رو باز میکنم هضم کنم دخترا رو نمی‌فهمم واقعا

من دوتاشو نمیتونم هضم کنم دختر ندیدم تاحالا تیکه بندازه😐

نمیدونم شاید من زیادی بچه مثبت بودم ولی میدیدم بچه شیطون های کلاسمون هم به دختر کار ندارن بیشتر تا فاز دوست پسر بودن