ملکه_فرانسه مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 10652 عنوان پارتنرم 340 بازدید | 28 پست آتئیسته مدام درباره این مسائل حرف میزنه یا دریاره اینکه چقد از خیانت متنفره یا از اطرافیانش بد میگه خستم کرده تو دوره پی ام اسم حوصله این حرفا ندارم اگه بگم نگو ناراحت میشه خیلی حساسه جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم. 1404/07/13 | 22:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_فرانسه مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 10652 میگم احیانا دختر نیست ک مث دخترا ناراحت میشه ن والا مردا پرنسس شدن من خودم اندازه اون زود رنج نیستم جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.
hiva0128 عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 1946 خوب چرا ناراحت میشهاون دوران خیر سرش باید هوای تورو داشته باشه
ملکه_فرانسه مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 10652 خوب چرا ناراحت میشهاون دوران خیر سرش باید هوای تورو داشته باشه من الان نیاز ب ارامش دارم ب اندازه کافی انرژی منفی دارم با این حرفا بدترش میکنه جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.
ناجی_او عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 111 بهتره باهاش حرف بزنی که اذیت میشی تکلیف خودت رو باید روشن کنی توی دوره pms اگه حواسش بهت نیست پس کِی باید باشه؟ این آدم اینطوری باشه بعد ها درست بشو نیست
hiva0128 عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 1946 من الان نیاز ب ارامش دارم ب اندازه کافی انرژی منفی دارم با این حرفا بدترش میکنه باهاش راجبع این موضوع صحبت کننزار تو دلت بمونهبگو ناراحت میشی از این رفتارش
ملکه_فرانسه مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 10652 بهتره باهاش حرف بزنی که اذیت میشی تکلیف خودت رو باید روشن کنی توی دوره pms اگه حواسش بهت نیست پس کِی ... حواسش هس ولی در کنارش بشدت پر حرف میشه گاهی انقد حرف میزنه ک دیگه تحمل گوش دادن ندارم جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.
ملکه_فرانسه مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 10652 باهاش راجبع این موضوع صحبت کننزار تو دلت بمونهبگو ناراحت میشی از این رفتارش بگم چی بگم وقتی مبینی تو این دوره ام حرفای منفی نزن؟ جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.
ناجی_او عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 111 حواسش هس ولی در کنارش بشدت پر حرف میشه گاهی انقد حرف میزنه ک دیگه تحمل گوش دادن ندارم پس اینجور مواقع یکجوری بهش بگو تا بفهمه پسرا رو باید بهشون زبونی بگی وگرنه متوجه نیستن یکزمانی که حالش خوبه و تو کنارشی( رو در رو) با ی ترفندی( مثلا خودت رو لوس کن یا همچین چیزی) بگو تا ناراحت نشه
ملکه_فرانسه مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 10652 پس اینجور مواقع یکجوری بهش بگو تا بفهمه پسرا رو باید بهشون زبونی بگی وگرنه متوجه نیستن یکزمانی که ... ببین این ادم یهو دپرس میشه میره تو مود ناراحتی الان حالم خوب نیس اره حالم ک بهتر شد بهش میگم جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.