2777
2789
عنوان

مامانمو خواهرم اینا دو روزه اومدن خونه امون ی لیوان نشستن 😐😐✨️

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه آدمش کردم 😄همین دیگه رسم دنیاش همین خواهر هرچی بیشتر دم دستی باشی بیشتر میزنن تو سرت

والا بخدا

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
اقا یه سوال مادرتون چطور روش میشه بیاد خونه مادر شوهرتون بمونه

مادرشوهر من که میریم اونجا خونه ای پسراش نمیره فقط خونه ای ما میمونه.  چرا روش نشه خونه ای خودمه والا

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

اون هم به موقعش چون دوست ندارم دعوا بشه

تو خوبی همه بدن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

تو که استادی تو آدم کردن بقیه پس خواهرتم آدم کن دیگ نیاز به مشورت با ما نداری

خواهرم برام مهم نیست چون نمیبینمش شوهرمو و مادرش همش جلوی چشمام هستن پس باید جوری باهشون تا کنم که فردا اذیت نشم

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

ای جان ب جواب😂

خوبی عشقم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
با حرفایی که زده شد دلم برا مادرشوهرت سوختواقعاااا که بدیخت انقدر کمک میکنه حالا میگی خوب نیست خودم ...

ن میدونی اگه آدم بدی بود اسی و پسرش میفرستاد خونه بابای اسی بمونن تا خونه آماده شه 

تازه خودش ک هست خانواده اش هم اومدن و کمکم‌نمیکنن

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

میگه آدمش کردم 😄همین دیگه رسم دنیاش همین خواهر هرچی بیشتر دم دستی باشی بیشتر میزنن تو سرت

نیاز به یه مادرشوهر سلیطه داشت که فرق بین خوب و بدو بفهمه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

اصلا محتوا تاپیک یجوریه

نمیدونیم از مادرشوهر اسی تعریف کنیم 

یا بدی مادر و خواهرش بگیم

یا از اسی بخاطر ادم کردن بقیه تشویق و قدردانی کنیم

یا ب اسی بتوپیم بابت این نوع حرف زدن و طلبکاریش

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
ن میدونی اگه آدم بدی بود اسی و پسرش میفرستاد خونه بابای اسی بمونن تا خونه آماده شه تازه خودش ک هست خ ...

سر این زنیکه من الان سر خونه زندگیم نیستم چون میگم نمیخوام تنها بمونم نرید و فلان انقدرم حسوده 

ن میدونی اگه آدم بدی بود اسی و پسرش میفرستاد خونه بابای اسی بمونن تا خونه آماده شه تازه خودش ک هست خ ...

آره واقعااا ملت چقدر پر توقع شدن

مهموناته بیل که نخورده به کمرت پاشو کاراتو بکن از هیجکس انتظار نداشته باش که حالا فاز بگیری بگی رئیسی و همه رو درس میدی

خیلی درس دادن و زندگی کردن بلدی رو حرف زدنت تمرین کن اخههه اههه تاپیکش اعصابمو خورد کرد

نیاز به یه مادرشوهر سلیطه داشت که فرق بین خوب و بدو بفهمه

عزیزم سلیطه بود ولیییی به من نرسید 🎀