2777
2789

لحظه شماری میکنم همسرم بیاد دل سیر بغلش کنم آروم بدون اینکه بدونه بغلش گریه کنم 😔

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍

کجاست همسرت

هەرچی خوا بۆمان دروستکردووە، جوانە:)!هر بژی کُرد✌️😍زاده ی تهران،ساکن در غرب کشور✨️🖤درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔میشه برگردی قول میدم دختر خوبی باشم⁶⁵⁸⁴🙃...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖نگاه به حالایمان نکن عزیز،قرار است رد شویم از این درد،قرار است رو به راه شویم:)!...♥︎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاخی کجاس مگه؟

چند روزی ایران نبود ، آخر شب میرسه ، بعد دو هفته تاخیر فک میکردم باردارم انقد خوشحال بودیم امروز میخواستیم بریم آزمایش صبحش پریود شدم برای اولین بار بعد مدت ها تاخیر داشتم بمیرم براش چقد خوشحال بود الانم میگه تو مهم آری تو رو خدا نبینم گریه میکنیا 

کجاست همسرت

چند روزی ایران نبود شب آخر وقت میرسه 

خیلی دلم میسوزه براش فک میکردیم باردارم بعد دو هفته تاخیر پریود شدم اینکه این همه هیجان داشت نابودم میکنه 

چند روزی ایران نبود ، آخر شب میرسه ، بعد دو هفته تاخیر فک میکردم باردارم انقد خوشحال بودیم امروز میخ ...

اشکال نداره بچه بالاخره میا مهم اینه قدر همو بدونید و دل همو نشکنید 

کاش ما هم دیر ب دنیا میومدیم شاید اینجور قدرمونو میدونستن😁

اشکال نداره بچه بالاخره میا مهم اینه قدر همو بدونید و دل همو نشکنید کاش ما هم دیر ب دنیا میومدیم شای ...

انقد بهم امید میده خجالت میکشم اون لیاقتشو داره خدا به خاطر دلش ، یه اولاد نصیبش کنه 😔

چند روزی ایران نبود شب آخر وقت میرسه خیلی دلم میسوزه براش فک میکردیم باردارم بعد دو هفته تاخیر پریود ...

اها ...اشکال نداره گلم مهم همسرته بچه رو خدا میده دختر خالم بعد تقریبا ۷ سال چند روز پیش بالاخره بچه اش به دنیا اومد😍

هەرچی خوا بۆمان دروستکردووە، جوانە:)!هر بژی کُرد✌️😍زاده ی تهران،ساکن در غرب کشور✨️🖤درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔میشه برگردی قول میدم دختر خوبی باشم⁶⁵⁸⁴🙃...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖نگاه به حالایمان نکن عزیز،قرار است رد شویم از این درد،قرار است رو به راه شویم:)!...♥︎

اها ...اشکال نداره گلم مهم همسرته بچه رو خدا میده دختر خالم بعد تقریبا ۷ سال چند روز پیش بالاخره بچه ...

خداروشکر 🥹

منم دعا کنید 😔