2777
2789
عنوان

با مادر شوهرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت چیکار کنم که متوجه بشه من نمی‌خوام با مادرش زندگی کنیم همش میگه خونه گرفتم کنارش یه سوییت هم ...

شمام لا به لای حرفات بگو آدم وقتی تشکیل خانواده میده بهتره از هر دو خانواده دور باشه تا احتراما حفظ بشه 😈

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
چون ما یک ساله نامزدیم و تازگی این اتفاق افتاده 😑

تک پسر همینجوری الان شوهر منم تک پسر پدرش ناراحتی قلبی داره روزی چند ساعت خونه پدرشه الانم اونجاس من منتظرم بیاد شام بخوریم من بیشتر وقتا میرم ولی گاهی حوصلم نمیگیره دیگه بخوای نخوای مادرشه و میره

تک پسر همینجوری الان شوهر منم تک پسر پدرش ناراحتی قلبی داره روزی چند ساعت خونه پدرشه الانم اونجاس من ...

خب پدر شوهر شما مریضه بنده خدا ،این خانم سالمه خودشم خونه داره 

تک پسر همینجوری الان شوهر منم تک پسر پدرش ناراحتی قلبی داره روزی چند ساعت خونه پدرشه الانم اونجاس من ...

دقیقاً همین‌طوره. پدر و مادر همسر منم سنشون بالاست، همسرم نصف وقتشو باید برای اونا بذاره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
خونه هم بگیره مادرش رو تنها نمی‌ذاره که چون زن تنهاست شوهر نداره خدا بخیر کنه عاقبتم رو اعصابم خورده

حداقل میخواد پیشتون باشه خونه ی دو طبقه اجاره کنید یک طبقه شما باشید اون یکی طبقه مادرشوهرت

چه میشه کرد معایب تک پسری

بله دیگه، آدم که نمی‌تونه بگه به پدر و مادرت رسیدگی نکن