2777
2789

میگفت رشته روانشناسی باعث شد من یاد بگیرم با ناراحتیامو و تروماهام کنار بیام،رشته روانشناسی بهم یاد داد که کل کودکیمو فراموش کنم،میگفت من الان خیلیییی کم از بچگیم یه سری چیزا یادم میاد،چون خودم خواستم فراموش کنم

مشاور مدرسمون اینارو بهم میگفت

واقعا اینجوریه؟

بعدم اینکه یهو اومد همچین چیزی به من فقط گفت،منظوری داشته؟(از پارسال پرونده مشاوره دارم تو این مدرسه،بیشترشم به خاطر تروماهای بچگیمه،به نظرتون از اونا خبر داره؟)

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا تو روانشناسی با کودک درون و دوران کودکی ارتباط برقرار میکنن که ریشه مشکلاتو بفهمن نه اینکه فر ...

والا این اینجوری میگف خیر سرش فوق لیسناسشم روانشناسی بود

والا این اینجوری میگف خیر سرش فوق لیسناسشم روانشناسی بود

چی بگم من خودم دانشجو روانشناسیم و یه مدتم تراپی میرفتم همچین چیزایی نشنیدم اصلا که فراموش کنیم و فلان

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است
چرا مشاور مدرسه رفتی

نرفتم،ولی کارآفرینمون با ایشونه،کتاب ندادن بهمون هنوز،گفت سوال دارین بپرسین،منم یه سری سوال درمورد رشته روانشناسی پرسیدم فقط،

بعدش داشتم با دوستام حرف میزدم،صدام زد اینو گفت

احتمالا خبر داره چون کادر مدارس تو این جور موارد شدیدا دهن لقنبه نظرم نمیشه خاطرات ذهنو پاک کردکمرنگ ...

وای آره...اصلا حواسم نبود که همه مدرسه خبر دارن...

منم نظرم همینه،برا همین خاستم نظر بقیه رم بدونم

چی بگم من خودم دانشجو روانشناسیم و یه مدتم تراپی میرفتم همچین چیزایی نشنیدم اصلا که فراموش کنیم و فل ...

عزیزمممم موفق باشییی،منم آرزومه روانشناسی بخونممم

گویا مشاورمون زیادی باسواده😂😂

مشاور بیرون برین نه مشاور مدرسه ودانشگاه 

براتون دردسر میشه راز نگه دار نیستن، بین آموزشی ها حرفتون هست 

یه مشاور دانشگاه به یه پسری رفته گفته، اون دختر (دوست خواهرم) بدردت نمیخوره ویه چیزایی از خانواده دختره گفته

پسره، هم به دختره گفته که مشاور.. ونرفت خواستگاریش

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

مشاور بیرون برین نه مشاور مدرسه ودانشگاه براتون دردسر میشه راز نگه دار نیستن، بین آموزشی ها حرفتون ه ...

نه من که نرفتم پیشش،من پشت دستمو سوزوندم دیگه کلامم افتاد سمت مشاور مدرسه نرم برش دارم..

فقط وقتی باهاش کلاس داشتیم ازش درومورد رشته روانشناسی پرسیدم،بعد اینارو بهم گفت

چییییی مگه با مشاور مدرسه صحبت کنی پرونده ثبت میشه😳یا ابلفضللللللل😐😳😳😳😳نکنه😳

بستگی داره،من چون باید ارجاعم میدادن مرکز مشاوره برام پرونده دزست کردن،

نتیجه آزمون غربالگریمم که قرمز شد،محبور شد برام پرونده درست کنه

عزیزمممم موفق باشییی،منم آرزومه روانشناسی بخونمممگویا مشاورمون زیادی باسواده😂😂

متاسفانه رشته روانشناسی یه جوریه که خیلیا خوندنش ولی کسایی که خیلی معلومات داشته باشن و درست راهنمایی کنن کمن 

مرسی عزیزم 

مطمئنم یه روانشناس خفن میشی💖

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است