2777
2789

تو حومه شهر زندگی میکنم دوستام عصر جمع میشن تو کافه به من گفتن تو هم بیا ولی برم برگردم ساعت ۱۱ یا۱۲ شب میرسم خونه

پول اسنپ هم بدم خیلی برام گرون درمیاد 

تنها هم تو خونه نمیتونم بمونم کلا تنها زندگی میکنم دپرسم دوست پسر و اینا هم ندارم می‌خوام برم یه جمع دخترونه ولی هزینه کافه و تاکسی و.. خیلی زیاد درمیاد چیکار کنم

شما تا ساعت چند بیرونید و نمیترسید برگردید

خانمهای بالای۳۰ و مستقل بگید چیکار کنم نترسم شب موقع برگشت 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دوستات ماشین ندارن برسوننت

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

از دوستات ماشین ندارن برسوننت

تا به جایی میرسونن ولی بقیه شو باید تاکسی بگیرم نمیدونم ساعت ۱۱ شب تاکسی پیدا میشه سمت ما یا نه

چون زیاد پر تردد نیست

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

حالا اسنپم خطرناکه بعد میخوای با تاکسی برگردی بگو ساعتشو تغییر بدن

هزینه اسنپ زیاده

برای ۸ تا۱۰ گفتن

والا من باشم میترسم هیچوقت این ساعت برنگرد خیلی خطر داره

چیکار کنم چندین ماهه تو خونه م همه ش در و دیوار