2777
2789

تو همون سینم ی فیبروم دارم و موقع پریودم بودش تموم شده. زیر بغلم هم میخاره و میسوزه

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گاهی نوک سینم‌میخاره.آخرین بار کی سونو دادی؟

پارسال اسفند بهم گفتش شهریور باز بیام نرفتم هنوز

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
درکل ک حتما دکتر برو ولی این سوزش و خارش ب نظر میاد از حساسیت یا هورمون باشع

تو پریودی هورمون جابه جا میشه یعنی ؟ 

حساسیت به چی 

عزیزم برو سونو بده اول.منم فیبروم داره ۹ ساله.۶ماهی یبار چکاپ میکنم

منم ی بار بهم گفت فیبرومه دومین بار که رفتم نگفت فیبرومه . جای ذیگه رفتم یعنی فیبرومه باز ؟

شما خارش و سوزش یا درد دارید ؟ ذرذ تو سینه و دست و پا چطور؟

تو پریودی هورمون جابه جا میشه یعنی ؟ حساسیت به چی

اره عزیزم. معلومه ک بهم می‌ریزه. از ۱۰ روز مونده ب موعد کم کم شروع میشه و تو خود پریودم ب اوجش میرسه

برای بعضیا با درد شدید. برای بعضیا سوزش و خارش.  بعضیا یکی بزرگتر یکی کوچیکتر و،،،،،

حساسیت هم ممکنه ب تیغی. پودر موبری. لیزری  و ازهمه مهم تر مام یا خوشبو کننده ها بادی اسپلش و...

داشته باشی 

عزیزم غذای فست فودی زیاد میخوری؟ غذای مونده هم میخوری؟ مثل تن و کنسرو و شب مونده

ی چند وقت فست فود زیاد خوزدم . یعنی واسه همینه؟ و قهوه زیاد خوردم یعنی واسه همینه؟

منم ی بار بهم گفت فیبرومه دومین بار که رفتم نگفت فیبرومه . جای ذیگه رفتم یعنی فیبرومه باز ؟شما خارش ...

من معمولا نزدیک پریودیم  سینه هام همیشه درد دارن

چون کلن فیبردار کیستیک هستم.

اما فیبروم من علائم خاصی نداره.

۹ساله ک دارمش. 

درد دست هم ندارم.

ولی یبار ی کیست ۲ساتی داشتم دستم ب شدت درد میکرد تا دو ماه بعد رفت منم خوب شدم

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀