2777
2789

دوسالع با یکی رلم خیلی وابستشم و بهش عادت کردم اولا اینجور نبود چند ماه ک گذشت خیلی گیر میداد فکرای بد میکرد میگفت جایی نرو یا چی ولی چون دوسش داشتم پاش موندم ترسیدم بره نمیگم برام بد بوده خیلیم خوب بوده سرم دعوا کرده کلا همه بهمون حسودی میکنن ولی همه جوره من پاش موندم بعد برام خاستگار اومد اولا ناراحتی میکرد ردشون کردم بعدیا گف من شرایطم اوکی نیست تکلیفم مهلوم نیست هیچی ندارم(راست میگه)  گف شوهر کن ولی من نمیخاستم یکی دیگه رو بدبخت کنم حالا این اواخیر خیلی اذیتم میکنه میگه نرو جایی هی تیکع میندازه سر رلای قبلیم توهین میکنه همش دنبال یچیه من کاری بکنم اونم بگه خدافظ من ک با همه چیش ساختم واقعا حقم نیست اینطوری رفتار کنه ازم خسته شه همیشه منتشو کشیدم وفادارش بودم با بد دلیاش ساختم دردم فقط این بود وابستگی شدید بهش داشتم حتی نمیتونم یلحظه بدون اون باشم همیشه قهر کرد منتشو کشیدم ک نره  خدایا خواهش میکنم منو بکش ن این ادم بگیر منه ن دوسم داره همشم حالمو خراب میکنه پس چرا عاشقشم چرا نمیتونم ولش کنم مگ این چیه😭😭😭😭😭😭💔

رو خودت خیلی کارکن 

وقتتو هدر نده واسه اینجور آدما 

واسه کسی که دوست نداره 

حتی اگه بگیرت هم همش دعوا و خیانته و زندگی تحت فشار که آخرش به جدایی میکشه 

همیشه اونقدر اعتماد بنفس داشته باش بذار بقیه دنبالت بیان 

من از بین کسی که دوسش داشتم و کسی که دوسم داشت دومی رو انتخاب کردم و اصلا پشیمون نشدم 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.