2777
2789

لطفا همشو بخونید 

دوس پسرم چن وقته از ساعته هشت صب تا شیش یا هفت بعداز ظهر میره سرکار بعدم ی روز در میون دو یا دوساعت و نیم باشگاه ینی از سرکار که بیاد کلا نیم ساعت بام حرف میزد بعدش میرفت باشگاه و بعدشم ده و نیم که میومد بعضی وقتاش میگفت نمیتونم حرف بزنم 

و اینکه وقتیم با هم حرف میزدیم اصن انگار حوصله نداشت هیچ حرفی نداشت بزنه منم واقعن این چن وقته خیلی اذیت شدم اصن دیگه دوس نداشتم تلفنی باش حرف بزنم یا چت کنم چون همش من باید صحبت میکردم همش حرفای روزمره که باز من باید ازش میپرسیدم 

چقدم باش حرف زدم ولی هیچیشو درست نکرد و میگفت همینم که هستم تو باید کنار بیای کوتا بیای 

منم گفتم چقد دیگه کوتا بیام ..گفت اگه نمیتونی تحمل کنی منم گفتم نمیتونم تحمل کنیم و کات کردیم

حالا سه روز بعدش پیام داد که واقعن همچیو تموم کنیم

منم گفتم با سرکار رفتنت کنار میام ولی حداقل باشگا نرو که بتونی باهام وقت بگذرونی گفت نه 

حتا چن بار پرسیدم باز گفت نه منم همچیو تمام کردم 

کارم اشتبا بوده؟؟

واقعا خیلی اذیت بودم اصلا حس میکردم هیچ جایی تو زندگیش ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست حس کردی اب نمک بودی اولویتش نبودیپسرا وقتی طرفو نمیخوان خودشون اینجوری فاصله میگیرن که تو خودت ...

میدونی آخه بهم گفت تو با همه اینا کنار بیا باز با هم وقت میگذرونیم 

منم پیش خودم گفتم دیگه کی آخه مگه وقتیم میمونه اصن

نمیدونم، شوهر هم کنی همینه ، تصور شما از پارتنر اشتباه هست، ادم درست وحسابی، سرکار میره، باشگاه میره، نمی تونه دم به دقیقه قربون صدقه ات بره

همون آخر هفته برات وقت بگذاره کافیه