2777
2789
عنوان

سکته قلبی کردم

176 بازدید | 22 پست

فشار زیادی روم بود خیلی زیاد

اومدم اینجا ازتون کمک خواستم تاپیکم هست

رفتم حموم ی چند دقیقه گذشت دستم سنگین شد ی درد خیلی بدی تو دست چپم پیچید بعدش چیزی یادم نمیاد

سکته قلبی خفیف بود 

۶ساعت تحت نظر بودم مرخص شدم

توروخدا مراقب خودتون باشین اگ فشاری روتون هست بیاین با من دردو دل کنین

من نمیذارم بعد من کسی این حالاتو تجربه کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر زیاد شده سکته 

خدا رحم کنه

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

من هیچ مشکل فیزیکی و‌جسمی ای نداشتم من فقط۲۶سالمه

سعی کن ازاسترس دورباشی

چکاپ کامل قلب برو

اگه مشکل روحی داری حتمابروروانشناس یادکترمغزاعصاب

منم مدتیه خیلی فشاررومه واسترسی شدم اینقدرپشت گوش انداختم الان فشارخون عصبی گرفتم اصلاپایین نمیاد

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
سعی کن ازاسترس دورباشیچکاپ کامل قلب برواگه مشکل روحی داری حتمابروروانشناس یادکترمغزاعصابمنم مدتیه خی ...

من نه مشکل روحی داشتم نه چیزی

ولی الان فرو ریختم 

ساعت ها ب ی جا نگاه میکنم و افکاری ک تو ذهنم میرقصه من احتیاج ب کمک دارم

ببخشید شما واکسن کرونا زدید ؟؟

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم