الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حقیقتا من خیلی تلاش کردم منافذ پوستم کم شه و خیلی خیلی هم هزینه کردم واسش نتیجه هم گرفتم ولی بعدش خیلی اذیت شدم هزار جور مشکلات پوستی گرفتم دکتر هم رفتم دعوام کرد گفت نباید اینکارو میکردی .
ای وای چ بد خب اخه ادم نمیشه ب زیباییش اهمیت نده چکارایی انجام دادی ک بقیه انجامش ندن؟
داخل اینستاگرام دیده بودم یه کرم معرفی کردن سه و نیم پول دادم واسش زیاد نتیجه نگرفتم همش پوستم قرمز میشد بعدش رفتم یه کلینیک تو تمام منافذ پوستم یه موادی تزریق کرد که اسمشو نمیگم چون واقعا سلامتی مهم ترین چیزه . بعد از تزریق یکمی پوستم ملتهب شد ولی بعدش حال صورتم خوب به نظر میومد تا یک ماه بعد از یک ماه چشمت روز بد نبینه پوستم یهویی شروع کرد به داغون شدن و انگار یکی با چاقو پوست صورتمو کنده بود رفتم پیش یه متخصص پوست بهم گفت اشتباه محض انجام دادی منافذ پوست اتفاقا باید باز باشه بر اساس وضعیت بدن هر فرد متفاوته و داخل اینستاگرام یه جور دیگه نشونش میدن و هزارتا حرف... اخرش کلی جلسات درمانی رفتم تا فقط پوستم از اون حالت بدش دربیاد و اتفاقا منافذم دوباره شکل حالت قبل شدن اما الان حالم با این پوست خوبه فقط آبرسان بعد از حموم میزنم و هر هفته یکبار پوست صورتمو اسکراب میکنم بعدشم سرم عادی پوست برای اینکه چربی پوستم کنترل بشه