2777
2789

همیشه شده این سوال توی ذهنتون به وجود بیاد که چرا فقط خداوند جون آدمای خوب رو می‌گیره چرا آدمای بد که باعث عذاب دادن ما هستند و یا انسان‌های خوبی نیستند چرا اون‌ها نمی‌میرند اول از همه اینکه عمر دست خداست و حالا ربطی به خوب یا بد بودن مال نداره و ما همگی یک روزی می‌میریم 

اما این سوال که چرا آدم‌های خوب زودتر میرن علتش اینه که این آدم‌ها به اندازه کافی به وظایفه خودشون در این دنیا عمل کردند و در واقع اعمال صالح و کارهای خوب زیادی انجام دادند و با کوله باری از اعمال صالح به اون دنیا میرن و از برکات کارهای خوبشون بهره می‌برند

حالا از نظر ما انسان‌های بد یرتر می‌میرند نسبت به این افراد این فقط از نظر ماست اما علتی هم داره علت اینکه این‌ها بیشتر در این دنیا عمر می‌کنند این هستش که خداوند می‌خواد ««فرصتی »»به این افراد بده تا اینکه خودشون رو دوباره به خدا نزدیک کنند اعمالشون رو در جهت کارهای خوب استفاده کنند و توبه کنند بابت کارهای بدشون تا در اون دنیا از عذاب کمتری برخوردار باشن

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خدا باز هم میدونه که اون ادم های بد ممکنه دوباره اشتباه کنن و باز بهشون فرصت میده؟

این بحث های درمورد خدا و مرگ و زندگی رو خیلی دوست دارم

من میگم هیچ ادمی کاملا خوب نیست و هیچ ادمی کاملا بد نیست

خوبا زودتر از بین ما میرن تا زندگی های دیگه ای رو بتونن بسازن و دوباره زندگی کنن. و ادم های بد به اصطلاح  تو جهنمی که ساختن غوطه ور میشن.دست و پا زدن فایده ای نداره

درختان زاگرس ایستاده جان میدهند

عجب حالا چند بار رفتی اون دنیا و برگشتی یا چند بار روح آدمای خوب و بد رو دیدی یا چند بار با خدا مذاکره کردی و اینا رو برات توضیح داده یا با عقل خودت به این نتیجه رسیدی و خودت رو راحت کردی؟

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
انقدرررر آدم خوب دیدم که عمر صد ساله داشتن

بله اینجور افرادی هم هستند اما می‌دونید یه مواردی هستند که ر استثنائات قرار می‌گیرند که همین سوالی بود که راجبش توضیح دادم 

بله اینجور افرادی هم هستند اما می‌دونید یه مواردی هستند که ر استثنائات قرار می‌گیرند که همین سوالی ب ...

اینا رو معلم‌های دینی ما هم میگفتن،اما من هیچوقت به نظرم نیومده که آدمهای خوب بیشتر و زودتر  از آدمهای بد میمیرند ،چون اکثر آدمها خاکستری هستند ،خوب یا بد مطلق نداریم

خب خدا باز هم میدونه که اون ادم های بد ممکنه دوباره اشتباه کنن و باز بهشون فرصت میده؟این بحث های درم ...

این مورد ربط به خود شخص داره یعنی اینکه خداوند به این افراد میاد فرصت میده تا اینکه خودشون رو بازسازی کنند و نشانه‌ها فرصت‌های زیادی رو در مقابل چشماشون می‌ذاره که حتی گاهی اوقات این افراد به چشم می‌بینند و می‌فهمند اما اینجا خواست خود اون فرده که خودشو تغییر بده ا اینکه در گناهانش غوطه‌ور بشه و اگر روزی از این دنیا رفت و دچار عذاب شد  علتش رو از خدا پرسید خداوند تموم فرصت‌هایی که به این فرد داده رو در مقابل چشمانش قرار میده

خیلی وقت‌ها این قضیه برعکسه

آدم بد زود میمیره تا بقیه از شرش خلاص بشن و دنیا یه نفسی بکشه

آدم خوب هم زیاد زنده می‌مونه که بتونه بیشتر خدمت کنه و دعای بقیه پشت سرشه

خلاصه که طبق برنامه خدا هر کس تا یه جایی زمان داره، دلیلش رو هم فقط خودش می‌دونه.

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اینا رو معلم‌های دینی ما هم میگفتن،اما من هیچوقت به نظرم نیومده که آدمهای خوب بیشتر و زودتر از آدمه ...

بله من هم همون اول گفتم که عمر دست خداست چه خوب باشیم یا بد روزی میمیریم

خیلی وقت‌ها این قضیه برعکسهآدم بد زود میمیره تا بقیه از شرش خلاص بشن و دنیا یه نفسی بکشهآدم خوب هم ز ...

ببین عزیزم این موضوع که خداوند انسان‌های بد یا انسان‌های خوب رو چه موقعی پیش خودش می‌بره هزاران دلیل داره و من فقط یکی از اون دلیل‌ها رو توجیه کردم اما اینکه گاهی اوقات انسان‌های بد زودتر می‌میرند علتش اینه که خداوند می‌خواد دیگه بندش بیشتر از این گناه نکنه و اجازه نمیده که گناهاش بیشتر از یه حدی بشن به خاطر اینه 

ببین عزیزم این موضوع که خداوند انسان‌های بد یا انسان‌های خوب رو چه موقعی پیش خودش می‌بره هزاران دلیل ...

بله

اصلا خود جسم توان تحمل سنگینی و تاریکی گناهان روح رو از دست میده و کم میاره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.