عروس_ترامپ مدیر استارتر عضویت: 1404/05/26 تعداد پست: 5422 عنوان غیرعادیه از الان من و دوستم برای تابستون برنامه چیدیم😂⁉️ 85 بازدید | 11 پست هنوز یه ماه شروع نشده ما برنامه چیدیم😐😂 خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱ 1404/07/13 | 18:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sky_bully عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 5166 کو تا تابستونما که مثلا امروز میخواستیم تایم بین دو کلاس بریم بیرون یه چیزی بخوریم همینم اوکی نشد:/
دختره_ی_بدشانس عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 1043 زد بازی تو ترک تابستون کوتاهه میگه باید ۹ ماه وایسید عین زن حامله🤣 ❤️سیمکارت رو خریدم قبلا دست کس دیگه بوده
مه_آدم_آرومیم عضویت: 1404/03/30 تعداد پست: 577 حالا میذاشتین یخورده بگذره😂🤧 -مترسک را دار زدند به جُرم دوستی با پرنده که مبادا تاراج مزرعه را به ، بوسه ای فروخته باشد.- اینجا قحطی عاطفه است!
عروس_ترامپ مدیر استارتر عضویت: 1404/05/26 تعداد پست: 5422 کو تا تابستونما که مثلا امروز میخواستیم تایم بین دو کلاس بریم بیرون یه چیزی بخوریم همینم اوکی نشد:/ همونو میگم😂شاید تا اونموقع اصلا نباشیم خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱
عروس_ترامپ مدیر استارتر عضویت: 1404/05/26 تعداد پست: 5422 زد بازی تو ترک تابستون کوتاهه میگه باید ۹ ماه وایسید عین زن حامله🤣 آره دیگه خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱
عروس_ترامپ مدیر استارتر عضویت: 1404/05/26 تعداد پست: 5422 حالا میذاشتین یخورده بگذره😂🤧 دیگه چیکار کنیم صبر نداریم🦦 خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱
مه_آدم_آرومیم عضویت: 1404/03/30 تعداد پست: 577 دیگه چیکار کنیم صبر نداریم🦦 کنسل نشه خوبه😂 -مترسک را دار زدند به جُرم دوستی با پرنده که مبادا تاراج مزرعه را به ، بوسه ای فروخته باشد.- اینجا قحطی عاطفه است!
عروس_ترامپ مدیر استارتر عضویت: 1404/05/26 تعداد پست: 5422 کنسل نشه خوبه😂 برنامه زیادی نیست بریم خونه هم فیلم ببینیم😂 خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱
مه_آدم_آرومیم عضویت: 1404/03/30 تعداد پست: 577 برنامه زیادی نیست بریم خونه هم فیلم ببینیم😂 خوبه که زیاد نیست از الان برنامه ریزی کردید😂😁 -مترسک را دار زدند به جُرم دوستی با پرنده که مبادا تاراج مزرعه را به ، بوسه ای فروخته باشد.- اینجا قحطی عاطفه است!
عروس_ترامپ مدیر استارتر عضویت: 1404/05/26 تعداد پست: 5422 خوبه که زیاد نیست از الان برنامه ریزی کردید😂😁 آره دیگه چیکار کنیم خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱
مه_آدم_آرومیم عضویت: 1404/03/30 تعداد پست: 577 آره دیگه چیکار کنیم خوبه عزیزم موفق باشید🎀💖 -مترسک را دار زدند به جُرم دوستی با پرنده که مبادا تاراج مزرعه را به ، بوسه ای فروخته باشد.- اینجا قحطی عاطفه است!