2777
2789

ممنون میشم بگین 

یا خودتون چی استفاده می کنید راضی هستین؟ 

قیمت مناسب 

اگه شوینده استفاده نکنیم بعد از یک محصول استفاده کنیم جواب می گیریم؟

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘

من استفاده کردم خوبه بد نیست ولی سیمپلو ترجیح میدم البته حتما باید آنلاین از جای معتبر سفارش بدین چون فیکش ریخته

و اینکه خیر شوینده ضد افتاب مرطوب کننده پایه های اصلی روتین هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی سیمپل بگیرم؟

اگه جای معتبری میخوای سفارش بدی اره سیمپل بگیر در غیر این صورت مارگریت چون همونطور که گفتم سیمپل فیکش بی نهایت زیاده

نوع پوستت چیه؟ و میخوای چه مشکلی رو درمان کنی؟

اگه جای معتبری میخوای سفارش بدی اره سیمپل بگیر در غیر این صورت مارگریت چون همونطور که گفتم سیمپل فیک ...

من پوستم هیچ مشکلی نداره ن جوش ن لک 

شوینده ندارم کلا با آب خالی صورت مو می شورم 

چند تا محصول هم استفاده میکنم حس میکنم چون از شوینده استفاده نمیکنم جواب نمی گیرم 

همین طور نیست؟

من پوستم هیچ مشکلی نداره ن جوش ن لک شوینده ندارم کلا با آب خالی صورت مو می شورم چند تا محصول هم استف ...

عه چقدر عالی ‌پس

نفهمیدم اگه مشکلی نداره پس چرا محصولای دیگه ای استفاده میکنی

اره شوینده خیلی مهمه ولی چون گفتی پوستت اوکیه یه شوینده ملایم روزانه بگیر برای انواع پوست

عه چقدر عالی ‌پسنفهمیدم اگه مشکلی نداره پس چرا محصولای دیگه ای استفاده میکنیاره شوینده خیلی مهمه ولی ...

منظورم مثلاً همین کرم روشن کننده ست ک میگن قبل استفاده صورت تون رو باید با یه شوینده مخصوص پوست تون بشورین بعدش هم همچنین منظورم اینه

منظورم مثلاً همین کرم روشن کننده ست ک میگن قبل استفاده صورت تون رو باید با یه شوینده مخصوص پوست تون ...

اها پس درسته بله همون شوینده رو ملایمو بزنی اوکیه فقط این کرم روشن کننده که میگی از این دست سازا نباشه پوستتو خراب کنه