دیلا123 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 8210 عنوان شوینده مارگریت کسی استفاده کرده 30 بازدید | 8 پست ممنون میشم بگین یا خودتون چی استفاده می کنید راضی هستین؟ قیمت مناسب اگه شوینده استفاده نکنیم بعد از یک محصول استفاده کنیم جواب می گیریم؟ خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘 1404/07/13 | 18:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bedunenam عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 3589 من استفاده کردم خوبه بد نیست ولی سیمپلو ترجیح میدم البته حتما باید آنلاین از جای معتبر سفارش بدین چون فیکش ریختهو اینکه خیر شوینده ضد افتاب مرطوب کننده پایه های اصلی روتین هستن
دیلا123 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 8210 من استفاده کردم خوبه بد نیست ولی سیمپلو ترجیح میدم البته حتما باید آنلاین از جای معتبر سفارش بدین چو ... یعنی سیمپل بگیرم؟ خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘
bedunenam عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 3589 یعنی سیمپل بگیرم؟ اگه جای معتبری میخوای سفارش بدی اره سیمپل بگیر در غیر این صورت مارگریت چون همونطور که گفتم سیمپل فیکش بی نهایت زیادهنوع پوستت چیه؟ و میخوای چه مشکلی رو درمان کنی؟
دیلا123 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 8210 اگه جای معتبری میخوای سفارش بدی اره سیمپل بگیر در غیر این صورت مارگریت چون همونطور که گفتم سیمپل فیک ... من پوستم هیچ مشکلی نداره ن جوش ن لک شوینده ندارم کلا با آب خالی صورت مو می شورم چند تا محصول هم استفاده میکنم حس میکنم چون از شوینده استفاده نمیکنم جواب نمی گیرم همین طور نیست؟ خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘
bedunenam عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 3589 من پوستم هیچ مشکلی نداره ن جوش ن لک شوینده ندارم کلا با آب خالی صورت مو می شورم چند تا محصول هم استف ... عه چقدر عالی پسنفهمیدم اگه مشکلی نداره پس چرا محصولای دیگه ای استفاده میکنیاره شوینده خیلی مهمه ولی چون گفتی پوستت اوکیه یه شوینده ملایم روزانه بگیر برای انواع پوست
دیلا123 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 8210 عه چقدر عالی پسنفهمیدم اگه مشکلی نداره پس چرا محصولای دیگه ای استفاده میکنیاره شوینده خیلی مهمه ولی ... منظورم مثلاً همین کرم روشن کننده ست ک میگن قبل استفاده صورت تون رو باید با یه شوینده مخصوص پوست تون بشورین بعدش هم همچنین منظورم اینه خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘
bedunenam عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 3589 منظورم مثلاً همین کرم روشن کننده ست ک میگن قبل استفاده صورت تون رو باید با یه شوینده مخصوص پوست تون ... اها پس درسته بله همون شوینده رو ملایمو بزنی اوکیه فقط این کرم روشن کننده که میگی از این دست سازا نباشه پوستتو خراب کنه
دیلا123 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 8210 اها پس درسته بله همون شوینده رو ملایمو بزنی اوکیه فقط این کرم روشن کننده که میگی از این دست سازا نبا ... ن نیست خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘