2777
2789
عنوان

شوهرم تو ماشین زد از سرم

426 بازدید | 32 پست

برای اینکه سیگار نکشه گفتم بابات میاد دنبالمون دیدم توجه نکرد تو چراغ قرمز وایساد گفتم ماشین کناری باباته برگش نگا کرد من سرمو انداختم پایین یهو دیدم دستشو کوبید سرم...حالم آنقدر بد شد بغض داشت خفم می‌کرد نفرینش کردم روحی بهم ریختم توی مطب که منتظر بودم قلبم تو دهنم بود استرس شدید داشتم...شوهرم اعتماد بنفسمو نابود کرده هر چند از قبلم هم زیاد نداشتم ولی به جای بال و پر دادن پیش بقیه بهم حزف میگه...شاید ناخواسته ب شوخی یا حقیقت باشه ولی نباشد پیش بقیه بگه و نمیفهمه....از صب حالم خیلی بده ...با اینکه دوستم داره ولی حالمو خیلی بد میکنه

این آدم دوست نداره عزیز من مطمئن باش که دوست نداره شک نکن این آدم به خاطر منافع خودش دنبالت هستش یا اگرم نمی‌تونه طلاقت بده به خاطر این هستش که مهریه زیاد شده گرون شده سکه سر به فلک کشیده یا احتمالاً بچه دارید وگرنه این آدم دوستت نداره

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چه وضعه ارشاد کردن شوهره ؟!

حالا اون روز نکشه فردا می‌کشه 

بزار بکشه تا خفه بشه چکارش داری

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نفهمیدم چرا زد تو سرت

شوهرش رو ترسونده که ماشین بغلی پدرته 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

کار خودت خیلی بدتر بوده ک ..‌ چرا گند میزنید بعد از واکنش طرف شاکی میشید و بقول خودتون دلتون میشکنه ... خب رفتار درست داشته باشید تا اینطوری سرتون نیاد

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
نفهمیدم چرا زد تو سرت

چون گفتم بابات ماشین کناریه تو چراغ قرمز...برای اینکه سیگار نکشه گفتم ازش میترسه بگم نکشه..چون داشتم اذیت میشدم شاملو گرفتم جلو دهنم اولش گفت ادا درنیار تو ماشین

کار خودت خیلی بدتر بوده ک ..‌ چرا گند میزنید بعد از واکنش طرف شاکی میشید و بقول خودتون دلتون میشکنه ...

عزیزم من داشتم اذیت میشدم وقتی هزار بار میگم عزیزمن پبش من نکشه هر جا میخوای برو بکش اوایل دعوا می‌کردم دیدم نمیشه...ولی گوش نمیده میگم پیش من نکش من رفتم بکش باز میکشه ب بهونه دندون دردو اینا

چون گفتم بابات ماشین کناریه تو چراغ قرمز...برای اینکه سیگار نکشه گفتم ازش میترسه بگم نکشه..چون داشتم ...

اخه عزیزدلم اینکه راهش نیست 

بشین باهاش صحبت کن اگه ام دیدی

نمیتونه نکشه خودتو اذیت نکن بگو

کنار من نکش .بچه ست مگه که 

ترسوندیش

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺