2777
2789
عنوان

دلم گرفته

74 بازدید | 15 پست

سلام دوستای خوبم 

اومدم درد و دل کنم باهاتون 

دلم گرفته 

در مقابل دوستام احساس شکست میکنم حس میکنم جایگاه الانمو دوست ندارم یه کوچولو احساس افسردگی میکنم ناشکری خدا رو نمیکنم تا همین الانم خیلی بهم لطف کرده ولی وقتی دوربریامو میبینم یه کم حس میکنم تا الان موفق نبودم شایدم موفق بودم ولی نه به اندازه اونا

من از آدمایی که فکر میکردم خوبن خنجر خوردم این منو نابود کرد و الان به همه‌چی مشکوکم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

شما میتونی مقایسه نکنی حداقل کسی بهت آسیب نرسوند

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما میتونی مقایسه نکنی حداقل کسی بهت آسیب نرسوند

اخه تو جمعی میرم حرفای بقیه ازارم میده چرا فکر میکنی تا حالا کسی به من اسیب نرسونده بالاخره تو زندگی همه شرایط و ادمایی بودن که بهمون اسیب زدن

مشکوک نباش ولی زیادیم خوشبین نباش

دیگه خنثی م رفیقی ندارم. تا ی مدت رفرش شم و برگردم ب زندگی

ببین گلم به نظرمن نبایدخودتو باهیچ کس تاکیدمیکنم هیچکس مقایسه کنی چون به محض مقایسه کردن افسردگی میادسراغت همش احساس سرخوردگی میکنی حس نارضایتی بهت دست میده پس به دلت رجوع کن ببین توی زندگیت چیا خوشحالت میکنه بشین نعمتای که خدابهت داده روبشمر حالشوببر اینم همیشه یادت باشه تو قویترین هستی که الان این نقطه ایستادی

ببین گلم به نظرمن نبایدخودتو باهیچ کس تاکیدمیکنم هیچکس مقایسه کنی چون به محض مقایسه کردن افسردگی میا ...

درست میگی عزیزم ممنونم 

اطرافیانم همه شرایط مالی خیلی خوبی دارن من با تلاش خودم یه کوییک خریدم از نظر اونا اسباب بازیه 

کلا هر چی میدوم به پای دوستامو اطرافیانم نمیرسم 

بالاخره راه برای موفق شدن هستچرا قید همه چیو زدی

چون هروقت تلاش کردم به هیچا نرسیدم یا یکی مانع شده یا شرایطش نبوده یا محدودیت داشتم باز شما خوبه یه کوییک داری این خودش یه افتخاره واقعا من بودم چقدر پزشو میدادم 

چون هروقت تلاش کردم به هیچا نرسیدم یا یکی مانع شده یا شرایطش نبوده یا محدودیت داشتم باز شما خوبه یه ...

عزیزم نا امید نشو 

مسیر درست رو پیدا کن بلند شو 

بالاخره یه روزی یه جایی خدا جواب زحمات ادما رو میده