2777
2789
فکر کن یه شرکت ارایشی بهداشتی هست.کسی که رییسشه میشه مدیر فروش.ویزیتوراشم میشن کارشناس فروش.فقط اسما ...

مدیر فروش یعنی همه کاره؟ بعد کارشناس فروش شدن خیلی سخته ؟ میشه هر چی میدونید بگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیر فروش یعنی همه کاره؟ بعد کارشناس فروش شدن خیلی سخته ؟ میشه هر چی میدونید بگی

اره عزیزم.مدیر فروش همه کاره ست یعنی تیم فروشش رو رهبری و هدایت میکنه .نه کارشناس فروش همون ویزیتوره.یه سری اطلاعات در مورد کارشون و محصولاتشون بهت میدن.در واقع بهت اموزش میدن .مثلا کاتالوگ دارن میدن بهت میخونی و یاد میگیری.بعد با یه کارشناسی که حرفه ای شده میری کارشو و نحوه تبلیغشو میبینی یاد میگیری.و خودت میری ویزیتوری.

کارشناس فروش لزوما ویزیتور نیست.

ما شرکت مون فروش مواد شیمیایی هست، اصلا اونطوری نیست که کارشناس فروش بره جایی محصول رو تبلیغ کنه برای فروش. 

مشتری خودش زن میزنه سفارش می ده، کارشناس هم کارهای مربوط به فروش رو هماهنگ میکنه. 

اگر نوع محصول و شرکت خوب باشن شغل بسیار پردرآمدی هست. 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40