همش دنبال سینه میگرده شیرمم زیاده همه لباسام خیس میشه الان از ساعت دو ظهر دارم شیر میدم تا خوابش می بره و سینمو ول میکنه شروع میکنه گریه کردن و دهنشو باز کردن
چرا اینجوریه شوهرم که رفت شیر خشک بگیره
دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بالا نمیاره چیکار کنم هیچ جوره ساکت نمیشه تا وقتی که شیر بخوره همچین گریه میکنه انگار کتک زدنشپستون ...
رفلاکس پنهان داره ، اگه همینجوری ادامه بده بالا هم میاره
سعی کن آرومش کنی
فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...
نه بچه من وقتی خوابش میاد سریع سینمو ول میکنه میخوابه ولی بخدا دو دیقه بعد میبینم داره گریه میکنه ...
نمیدونم چرا اینجورین...منم همینجوری بودم دیدم فایده ای نداره .خدا منو ببخشه فکر کنم ۲ ماهش یا سه ماهه بود چوبی نشون می دادم بهش ،میگفتم گریه کنی با همین می زنمت،باورت میشه گریه نمی کرد بهد چوبی میزاشتم زمین شروع میکرد به گریه کردن.از دستش دیونه شده بودم....
نمیدونم چرا اینجورین...منم همینجوری بودم دیدم فایده ای نداره .خدا منو ببخشه فکر کنم ۲ ماهش یا سه ماه ...
وای الهی میفهممت واقعا اعصاب آدم خورد میشه منم چند روز پیش از گریه هاش کلافه شدم با حرص از زمین برداشتمش طفلک ترسید همش چهرهش جلو چشممه عذاب وجدان گرفتم
دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...
بیشتریا همین که از شیرت رو از دهنش در میاری گریه و لرزش داره؟
عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنهانگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆ شرطه کردومه اگر لهو خمه در چم روژئه بَه شِعِر خوندنهوه تا درکی مئخانه ئَروم اون روگرفت دختر که توی صفحهم میبینید تنها نشانهی دوستداشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگوار و شایستهای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.
عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنهانگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆ شرطه کردومه اگر لهو خمه در چم روژئه بَه شِعِر خوندنهوه تا درکی مئخانه ئَروم اون روگرفت دختر که توی صفحهم میبینید تنها نشانهی دوستداشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگوار و شایستهای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.