2777
2789
عنوان

نوزادان هر چقدر شیر میخوره انگار سیر نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 40 پست
بچه منم همینجور بود آخرش مجبور شدم شیر خشک بدم تا بخوابه

خودمم دارم مریض میشم از بی خوابی

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالا نمیاره چیکار کنم هیچ جوره ساکت نمیشه تا وقتی که شیر بخوره همچین گریه می‌کنه انگار کتک زدنشپستون ...

رفلاکس پنهان داره ، اگه همینجوری ادامه بده بالا هم میاره 

سعی کن آرومش کنی 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

نه بچه من وقتی خوابش میاد سریع سینمو ول می‌کنه می‌خوابه ولی بخدا دو دیقه بعد میبینم داره گریه می‌کنه ...

نمیدونم چرا اینجورین...منم همینجوری بودم دیدم فایده ای نداره .خدا منو ببخشه فکر کنم ۲ ماهش یا سه ماهه بود چوبی نشون می دادم بهش ،میگفتم گریه کنی با همین می زنمت،باورت میشه گریه نمی کرد بهد چوبی میزاشتم زمین شروع میکرد به گریه کردن.از دستش دیونه شده بودم....

نمیدونم چرا اینجورین...منم همینجوری بودم دیدم فایده ای نداره .خدا منو ببخشه فکر کنم ۲ ماهش یا سه ماه ...

وای الهی میفهممت واقعا اعصاب آدم خورد میشه منم چند روز پیش از گریه هاش کلافه شدم با حرص از زمین برداشتمش طفلک ترسید همش چهره‌ش جلو چشممه عذاب وجدان گرفتم

15 روز شبا هم تا صبح دارم شیر میدم خسته شدم

۹۰٪  تا ٪۱۰۰ شیرت آبکیه دیدم که میگم.

با گریه و لرزشه

بیش‌تریا همین که از شیرت رو از دهنش در میاری گریه و لرزش داره؟

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

۹۰٪ تا ٪۱۰۰ شیرت آبکیه دیدم که میگم.با گریه و لرزشهبیش‌تریا همین که از شیرت رو از دهنش در میاری گری ...

پنج دیقه شیر میخوره خوابش می بره بعد دو سه دیقه بیدار میشه گریه می‌کنه 

نه نمیلرزه

۹۰٪ تا ٪۱۰۰ شیرت آبکیه دیدم که میگم.با گریه و لرزشهبیش‌تریا همین که از شیرت رو از دهنش در میاری گری ...

مامانم میگه شیرت سَبُکه

مامانم میگه شیرت سَبُکه

شیر خشک نان

البته با پزشک مشورت بکن.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

شیر خشک نانالبته با پزشک مشورت بکن.

یه هفته دادم عزیز ولی دل‌پیچه شدید گرفت دیگه ندادم 

اتفاقا دکتر نوشت براش